tiistai 10. marraskuuta 2009

Paljon pientä valmiina.. :)

Kiitos teille kaikille ihanille.. lämpimistä onnitteluista, joita olitte jättäneet.. Kaikki on kyllä luettu. :)

Pienen miehen kanssa sujuu arki ihan loistavasti, huuto pääsee vain nälän tai märän vaipan takia.. ja onneksi yöt nukutaan (tietty syödään aina jossain välissä). Pääsin itsekin siitä kamalasta väsymyksen tunteesta eroon ehkä viikon jälkeen. Helpotti huomattavasti oloa ja olemista.

Se jokin vaaleansininen on edelleen puikoilla, mutta jotain muuta on sopivissa väleissä tullut valmiiksi asti.

Parit lapaset mukaan Lapaskuuhun:

Ruskea on jotain paksumpaa kuin seiskaveikka eli tiiviit ja toivottavasti myös lämpimät lapaset isoimmille neideille. Keltakirjavissa on keltaista Nallea ja jotain outoa valkoista lankaa (tullut varmaankin äidinäidin varastoista). Molempien kohdalla vaaka näytti 54 g, joten kai se on uskottava vaan..

Pieni mies sai pienet sukat ja samoin taas kuopus noista langanlopuista:
Pienet sukat painoivat hurjat 19 g ja isommat 42 g. Oli noita pieniä sukkia sitten kiva tehdä..valmistuivatkin niin nopsaan.. :D

Ja sitten vielä ystävän pyynnöstä Viirulle housut:
Oli kyllä hyvä, että olin aikanaan laittanut jotain tietoja ylös, kun kuopuksen Viirulle tein housut. Nyt pääsin erittäin vähällä, kun ei tarvinnut alkaa uudestaan suunnittelemaan housuja. Lankana oli taas se ihana vihreä seiskaveikka, 30 g verran meni.. ja vielä ois vähän kerässä jäljellä. Jos tuhlaisin loput vaikka raitatumppuihin..?

Perjantaina olisi tarkoitus mennä messuille.. Piti miehen kanssa mennä, mutta hänelle iski jokin ihme dementia, kun lupautui menemään juuri nyt perjantaina ja lauantaina sahauttamaan nuo pihastamme kaadetut puut.. hmmm.. Ja taisi olla muutama tunti aiemmin kun olin juuri puhunut, että messut ois tällä viikolla.. Saapi nähdä mitä matkasta tulee, kun mukana on pieni mies ja kuopus.. ja kenties vielä eskarilainenkin.. Huh..jo etukäteen..

Nyt sitten vaan mukavaa tiistaita ja alkanutta viikkoa.. Me lähdetään kohta perhekahvilaan viettämään mukava parituntinen.. joten heips!


2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Missä ihmeen välissä olet nuo kaikki ehtinyt tekemään!

SatuK kirjoitti...

Samaa mäkin ihmettelen. Sulla on pariviikkoinen vauva ja neljä isompaa lasta - ja viisi valmista työtä esiteltävänä!