maanantai 16. marraskuuta 2009

Ostoksia..

Juu.. Tampereen messuilla tuli oltua heti perjantaina ja heti ensimmäisten joukossa, sillä kello 11.00 jälkeen oltiin perillä parkkipaikalla.. Matkaseurana mulla oli pieni mies, 3v ja 6v. Sujui kyllä yllättävän hyvin, pieni mies nukkui ehkä ekan tunnin, sitten iski nälkä ja sen jälkeen kova tarve päästä vaipanvaihtoon ja taas syömistä ja sitten nukuttikin ainakin pari tuntia. :) Ehdittiin hyvin katsella kaikkea, vaikka aluksi hirvittikin, että tuleeko koko ostamisesta mitään.. Mutta tuhlattua tuli.. :)

Jos vaikka ensin lasten ostokset.. 3v neiti osti ihan itse tälläisen hahtuvakiekon (toiveissa lapasia..joita neiti ois alkanut heti kotiin päästyä väkertää koukun avulla, onneksi tuli järkiinsä):

6v neiti osti 5 kerää puuvillasekoitelankaa.. kuulemma liiviä varten (arvatkaa ketä sen tekee..):
Sitten näitä omia.. Hahtuvaa, harmahtavaa on kaiken kaikkiaan ostettuna 3 kiekkoa (lapasia ja pikkuiselle villikset):
Novitan osastolta:
Tapiolta siniset ja vironvilla Tinttamarellista:
Sitten vähän sitä sun tätä..:
Kiva oli kyllä messupäivä. Messujen jälkeen jonotettiin vielä ruokakaupassa, läheisessä Citymarketissa.. onneksi selvittiin sitten sellaisen tunnin ajomatkan jälkeen kotiin ehjinä.. mutta väsyneinä. Onneksi nämä messut on vain kerran vuodessa.. :D

Puikoilla on vähän sitä sun tätä.. varmoja tapauksia ja sitten sellasia kokeiluja.. onnistuvat tai sitten ei.. sen näkee joskus.. jos näkee. Mutta valmiina oisi taas tavalliset lapaset, lankana keltaista Nallea ja kirjavaa ohutta sukkalankaa, kulutus 58 g ja kenties n. 130 cm koko:
Lapasia tarvisi tosissaan väkertää, ihan joulupaketteihin asti.. ja omille neideille.. 6v on ekspertti hukkaamaan aina sen toisen parin lapasilta.. murrr..!! Pitänee siis vaan ruveta hommiin.. heti huomenna.. :) Heips!


3 kommenttia:

Wrath kirjoitti...

Meillä vanhin neiti kans osaa hukata "sen toisen lapasen", oon vakavasti miettiny tekeväni hänen lapasiinsa sellasen napanuoran =)
Onnea pikkuisen johdosta näin ihan vähän jälkijunassa :)

Marjut kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Olin messuilla vasta sunnuntaina, jolloin täältä oli yhteiskuljetus.

Teija kirjoitti...

Ihkut ostokset! Kaunista tuo pinkki hahtuvakiekko, sellaista en nähnyt sunnuntaina enää. Mistä puljusta ostit sen?