perjantai 20. marraskuuta 2009

Sny..

muisti minua taas paketilla.. ja erittäin mieluisalla.. Vironvilla on heikkouteni.. joten kiitos näistä ja kirjasesta:

Punakirjavasta tahtoisin itselleni Revontuli-huivin.. taitaa suosiolla jäädä joulun jälkeiseksi neulottavaksi.. Kirjasessa oli ihania lapasia, niiden tekeminen vaatii vain oman rauhansa..kirjoneuleesta kun on kyse. Kiitos vielä kerran SNY, tykkäsin kovasti! :)

Valmiina ois parit lapaset.. vaaleansinikirjavat on jotain anopilta saatuja lankoja.. Kirjavissa on valkoista ja jotain karheaa ja lämmintä lankaa, johon on tullut roiskittua joskus Koolaamalla väriä.. paksut ja lämpimät lapaset. Lankaa kului pienempiin 23 g ja isompiin 61 g. Lapaskuuhun lisää satoa.. Pitääkin muistaa ilmoittaa nuo edellisetkin sinne mukaan.. :)
Puolivalmiina ja valmiina on kaikkea.. mm. 3v neidille (?) hahtuvatumppuja, pitää vaan kierrättää pesukoneen kautta.. Sopisi olla sopivan kokoisia sitten, kun on kerran neidin omasta langasta tehty.

Nyt vielä hetkeksi C.S.I.:n pariin ja neulomaan tumppuja valmiiksi, jos vaikka huomenna saisi koneeseen asti.. Heips!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa että tykkäsit :-). En muuten muistanut lähetyksessä mainita, että tuo kirjolapaskirja on kaksikielinen, sillä siinä on tekstit viroksi sekä võrun kielellä, joka on tavallaan viron kielen murre mutta jota alueen asukkaat haluavat pitää erillisenä kielenä.
t. SNY