perjantai 11. joulukuuta 2009

Aika.. mihin se katoaa..??

Olen näköjään ikuisuus sitten kirjoitellut viimeksi.. No, nyt ollaan taas täällä. Joku vain syö aikaani, tuntuu taas ettei mitään ehdi tekemään, suunnitelmia on vaikka muille jakaa.. hyvä jos puolet ehtii toteuttamaan..

Tällä välillä olen kyllä ehtinyt ommella uudet verhot olohuoneeseen, 4 ikkunaa - ei ihan hetken mielijohteesta osteta uusia verhoja, varsinkin jos niissä on kovin suolainen hinta.. Jyskissä oli kuitenkin joku marraskuun viikko kankaita halvalla, joten ostin vihreää kangasta 4 pakkaa ja nyt on uudet verhot ikkunoissa.. ja tykkään kyllä. Mutta suoraa ommelta oli kyllä puuduttavaa ommella metrikaupalla. Kuvassa ei verhot ihan näy toivotulla tavalla, mutta kelvannee..:

Sitten samalla verhokankaan ostosreissulla ostin Jyskistä kangasta tyttöjen hameisiin 5 metrin pakat paksua voileeta ja velouria.. yhteensä n. 28 e ja molemmista jäi n. metri kangastakin. Että ei tullut kalliit hameet neljälle tytölle.. Pitäs ottaa niistäkin kuvat.. jos sitten sunnuntaina ristiäisissä..
Hameiden lisäksi tein sopivan punaisesta langasta ponchot, niistä sentään on kuva, kas tässä:

Lanka on jotain äitini hamsteroimaa puuvillasekoitelankaa.. Kaksinkertaisena sain sitä neljään pontsoon kulumaan säälittävät 351 g. Jotain on vielä jäljelläkin, mielessä kävin tehdä pikkumiehelle liivi - ei vaan ole aikaa enää.. harmitus sentään.. Jos sitten jouluksi ehtisi.. tosin lahjaneulomukset kiilaa edelle.. argghh..

Siskoni pyysi tekemään heidän kummilapselle ja hänen siskolleen Hello Kitty-sukat, kirjonnan suhteen päätin mennä helpolla ja hankin H&M:n silitettävät Kitty-kuvat.. Kuvassa ne ovat vielä silittämättä kiinni:
Lankana oli seiskaveikkaa.. Isompiin piti keksiä jotain raitalankaa, sillä pelkäsin ettei pinkki riittäisi molempiin.. kai se kuitenkin olisi riittänyt, sillä vaaka näytti 123 g, kun laitoin molemmat punnitukseen. Nyt sopii vaan toivoa, että en tuhoa sukkia silityksen kanssa.. ja tietty sekin, että ovat sopivat saajilleen..

Lisäksi odottelin keskiviikkona H&M:ltä pakettia ja olin jotenkin hajamielinen, kun näin miehellä pakettikortin kauppaan lähtiessä.. Mies toikin tullessaan odotetun vaatepaketin lisäksi myös pikkupaketin.. Kesti hetki kunnes tajusin, että se onkin SNY:n paketti.. Kiitos taas.. Oli pakko avata joulukääre.. vaikka hetken mietinkin, että pitäiskö jättää aattoon.. :D Mutta olin kovin utelias tietämään ketä minulle oli paketteja lähetellyt.. Ja kiitokset kuuluu Helkalle, Puikkopyörre-blogin pitäjälle.. Näin kivan paketin sain tällä kertaa:
Paaaaljon sukkalankaa, namia, koristeita, heijastin sekä ihana kori.. Kyllä mun taas kelpaa.. Mulla on taaskin on ollut ihana SNY <3

Ja taas pitää kiitää.. seuraaviin hommiin..Olihan tässä nyt kenties jotain asiaakin.. Palaillaan..


5 kommenttia:

marja kirjoitti...

Tosi ahkera oot ollu!:)Ihania juttuja taas!Upeilta näyttää nuo uudet langatkin!

rosedream- kirjoitti...

Ihana oli tutkiskella noinkin taitavan käsityöihmisen blogia! :)
terkuin rosedream-

Christa kirjoitti...

Suuret kiitokset ei-enää-kovin-salaiselle-neuleystävälleni kuluneesta syksystä! Oikein paljon onnea pienen pojan perheelle! Ja hyvää joulua ja uutta vuotta ja kaikkea! Jään luultavasti seuraamaan blogiasi, kun täältä löytyi kaikkea kivaa... joten et ole vielä minusta kokonaan eroon päässyt ;)

Siru71 kirjoitti...

Hyvää Joulua!

sari kirjoitti...

nuo hello kitty sukat on hyvä idea. Ite kirjoin kittyn sukkaan ja se oli kyllä tosi työlästä. Noin todellakin pääsisi paljon helpommalla, joten täytyy kans kokeilla. Kiitos vinkistä !