torstai 24. joulukuuta 2009

Hyvää ja rauhallista Joulua!


Lahopää mikä lahopää.. ensin oli kiire..mutta sain valmiiksi kuitenkin..ja sitten unohdin ottaa kuvan.. Punnita sentään muistin.. Lahjoistapa tietenkin on kyse..

Äidilleni tein vaaleanpunaisesta Huopasesta virkatut & huovutetut tossut, 178 g lankaa upposi niihin. Isälleni tein ihanat mustikansiniset villasukat harmaiden raitojen ja varren kera, kuluttaen niihin 129 g lankaa.. Kuvitelkaa nyt sitten sellaiset tähän kohtaan.. :(

Sentään pikaisesti suunnitellusta lahjapussista tuli otettua kuva:
Ihan vaan säkkikangasta ommeltuna sopivan kokoiseksi pussiksi, huovutettu sydän ja pätkä nauhaa.. Ihan kiva lopputulos!

Viime yön unet jäi alle kahteen tuntiin.. joten ei ihme, jos olo ja pää on ollut hieman hajamielinen.. Nukkumaan siis mars..ihan kohta. Pakko oli vaan ensin muistaa tulla toivottamaan hyvää ja rauhallista Joulua teille kaikille..

Pienimmällä lapsella on tosiaan jo nimikin annettuna, silloin 13.12 vietettiin mukavan rento ja ikimuistoinen kastetilaisuus.. Ja tein tosiaan sinne sen liivin pojalle.. vaikka hylkäsin sen idean ajanpuutteen vuoksi.. Ihan kivahan siitä sitten tuli.. ilman mitään ohjetta ja vapaasti itse työn edistyessä suunnitellen..:
Kovin hyvin ei tuosta kyllä selvää saa.. mutta mutta.. asusta tuli ihan jees kokonaisuudessan! Pitääpä tästäkin ottaa parempi kuva ja punnita grammat joulukuulle!

Olen armahdettu jatkamaan joululahjaneulomuksia joulun jälkeenkin.. sillä osa lahjoista vaihtaa omistajaa (erinäisistä syistä johtuen) vasta joulun jälkeen.. hih, mun onni! Pari pipoa onkin jo valmiina ja salomon odottelee hapsujaan. Niistä on hyvä jatkaa.. Ja oisi mulla yksi liinakin lähes valmiina, jonka ajattelin huomenna viedä anopille, kun mennä sinne joulupöydän ääreen herkuttelemaan. Jospa niistä muistaisin ottaa kuvat! Pakko!

Joten viettäkäähän mukava, rentouttava ja rauhallinen Joulu!

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää joulun aikaa!

sade kirjoitti...

Ihana pikkumies <3
oikein ihanaa joulua <3