keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pientä..

Lapset saivat liki puolitoista viikkoa sitten pienen serkun, pojan. Kaiken kiireen keskellä ehdin tehdä pikkuiselle pienen ja tarpeellisen myssyn:

Lankana oli harmaa Novitan Wool sävy, menekki oli hurjat 22 g. :) Ja kovasti oli mieluinen, sillä lapsen äidillä oli ollut toiveena löytää juuri tuollainen myssy. :)

Omalle pikku miehelle pitäisi tehdä kiivaasti uusi vastaava myssy, pienin 60 cm:n koko alkaa jäädä nyt pieneksi. Ei mikään ihme, ensi viikon maanantaina meidän pieni mies on jo 3 kk. Järkyttävän nopeasti aika kuluu..

Silmussa ja Solmussakin tuli käytyä, siis siinä Sastamalan uudessa lankapuodissa ja vähän tuli lankaa mukana kotiin.. Nuorin neiti oli mukana ja osti kerän Karusellia (muistaakseni) ja siitä tuli tehtyä hänelle kaulaliina.. ja tietenkin se kuva, jonka siitä otin on nyt toisella koneella.. :( Mutta koko kerällisen tuhlasin ja ihan tavallista ainaoikein neuletta.. Täytyykin lisätä vaan se kuva tähän jälkikäteen, kun ehdin..

Tänään on onneksi sellainen päivä ettei lapsilla ole mitään harrastuksia.. jos vaikka ehtisi jotain neuloakin.. Palaillaan..!

3 kommenttia:

Tiinuli kirjoitti...

Tuo on niin kiva myssy. Tein juuri meidän suvun pikku prinsessalle sellaisen ja nyt on toinen puikoilla. Teen seuraavan koon jo valmiiksi.Teen myssyt Lanett-langasta, siitä tulee vähän pienempi kuin woolista, siksi tarvitaan jo kohta seuraava koko.
Mukavaa keskiviikkoa,, toivottavasti myös neulomista mahtuu mukaan!

Marjut kirjoitti...

Söpöinen myssy pienelle miehelle!

Eikku kirjoitti...

Onpas söpö myssy, kenelleköhän itse voisin sellaisen tehdä, kun ei vauvoja ole tässä lähipiirissä...hmm. Nyt on työn alla paksusta langasta jakku ja olisi kova kiire saada se valmiiksi ennenkuin pakkaset on ohi :)