sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet...

niin mitkä.. kenties uusi yritys tuhota lankavarastoa pienemmäksi..? Yritetään! Vaikka luulen, että lisää lankaa kuitenkin tulvii ovista ja ikkunoista, halvalla kun saa. Mitään ostolakkoja mun on ihan turha alkaa pitämään.. sorrun kuitenkin.. :D

Pari viime vuoden tilastoihin kuuluvaa neulomusta ja pari tälle alkaneelle vuodelle olisi esiteltävänä.

Pikkumiehen liivi, joka tosiaan nielaisi 73 g lankaa, vihdoin muistin kuvata näin ei-käytössä-kuvan ja punnita:

Parit myssyt Novitan Teddystä (111 g), molempiin tuli kyllä Hello Kittyn kuva, vaikka tuossa nyt vain yhdessä se komeileekin:
Meinas melkein unohtua nämäkin, onneksi tuli kuvat vastaan äsken kuvakansiota selatessa eli tein anopille Talvi -09 Novitasta kaitaliinan.. Säkkikankaalle tonttuja huovuttamalla. Mun tonttuni tosin näyttävät ihan ihmissyöjiltä.. :D
Esikoinen sitten innostui kanssa kokeilemaan ja minun pienellä avustuksella neiti teki kummeilleen pienen jouluisen liinan:
Sitten ne tämän vuoden tilastoihin kuuluvat eli hahtuvatumput, kokoa pieni miehen käsi (110 g hahtuvaa):
Sekä valkoisesta nimettömästä sekoitelangasta (62 g) salomoninsolmuhuivi:
Olisi kyllä ihan välttämätön tarve päästä takaisin kunnon neulomisvauhtiin.. kaipa se tästä.. ehkä asiaa saattaa hieman helpottaa sekin, kun koululaisten loma loppuu ja koulu jatkuu 7.1 :) Ja siihen ei ole onneksi enää montaa päivää..!

Pieni mies kasvaa, kasvaa.. Loppua ei ole näkyvissä :) Ja on mahdottoman iloinen lähes aina, nyt kun oppi hymyilemisen taidon.. :
Tähän on hyvä päättää ja toivottaa kaikille hyvää alkanutta Uutta Vuotta, paljon lankaa ja valmiita töitä :)


5 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

ihana pikkumies!

xany kirjoitti...

Suloiset nuo pipot, missä Hello Kitty kuva :) Kyllä kelpais minullekkin. Kukas onnelllinen nuo pipot saa/on saanut :)?

Marjut kirjoitti...

Suloinen pieni mies! Ja kivoja neulomuksia:)

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

xany, taitavat jäädä omille tytöille nuo Hello Kitty pipot.. :) Ja tytöt ovat varmaan tyytyväisiä.. saa nähä saanko tehdä vielä kaksi lisää..

Heli kirjoitti...

Voi, kun sä olet ahkera! Sulla riittää varmasti kotona vipinää ja silti sinulta valmistuu kaikkea ihanaa! Minulla edelleen 2 neuleprojektia kesken... taitaa mennä vielä hetken aikaa ennenkuin on jotain raportoitavaa! :)