tiistai 3. elokuuta 2010

Sataa, sataa ropisee..

Nimittäin ulkona..! Aamulla vois taas aurinko paistaa! :)

Ehtipä taas kuukausi vaihtua.. Ihan toimeton en sentään oo ollut, ainakaan neulomusten suhteen.. Toinen valmistui virkaten jo yli 2 viikkoa sitten.. ja toinen viimeisenä heinäkuun päivänä!

Virkkaukseen kaivelin langanloppuja ja kasan jotain vanhaa pellava-puuvilla-sekoitetta ja sain aikaiseksi tämän:

Koko piti olla kylläkin 4-vuotiaalle.. mutta hups.. Onkin 9-vuotiaalle sopiva.. No, onneksi löytyy noita erikokoisia käyttäjiä kotoa, niin kaikki sopii edes jollekin..jos siis sattuu vastaavia mokia.. Nyt vaan sattui liian iso koukku käteen.. :D Ei siihen muuta tarvittu. Ohjeen nappasin heinäkuun SK:sta. Ja lankaakin sentään kului huimat 359 g!

Ja pikkumies sai talveksi lämmikettä villapaidan muodossa:

Koko on reilu, 80-86. Silmukkamääriä katsoin jostain Novitasta, mutta muutoin ohje on oma sovellus, pyörönä neulottu ja kauluksen nappirivistön paikka oma sovellus myöskin.. Napit tosin puuttuu, kun en nappikaupoille ole ehtinyt.. mutta muutoin on valmis.. ja raitalankaa meni kokonaiset 207 g.

Kovin nopeasti on taas kesä mennyt..  Pieni poikatermiitti tahtoo kovasti nousta seisomaan, tyhjentää tavarat hyllyistä jne.. Oli ihan päässyt unohtumaan miten innokas tuollainen 9 kk:n ikäinen voikaan olla. :D

Kunhan kaikki muu häiritsevä (remontti, ulkotyöt, jne..) loppuu, niin pääsee taas neulomaan..toivon! Kovasti tahtoisin päästä myös ompelemaan. Taisin olla vähän liian innokas, sillä sain äidiltä lainatun saumurin kuntoon, langat ja kaikki säädöt kohdilleen.. niin tiettyhän neulan piti katketa ja sellaista neulaa ei sitten saakaan muualta kuin ompelukoneliikkeestä - sinne siis pian!

Mutta nyt nukkumaan, heips!

1 kommentti:

SatuK kirjoitti...

Hieno paita. Edelleen ihmettelen miten sun aika VOI riittää noin isoihin projekteihin, vaikka sulla on neljä lasta enemmän kuin mulla!