tiistai 31. elokuuta 2010

Heipsan!

Pitipä laajentaa taitojaan.. tai ainakin yrittää.. Ostin pari viikkoa sitten peitetikkisaumurin. :) Kankaita löytyy vaikka kuinka, mutta ensin pitää harjoitella niillä vähemmän arvokkailla ompeluksilla, jotta taidot kehittyisivät.

Kangaskeosta löytyi jämäpalat sametista (jolla tuli päälystettyä sohva joskus..) hyvään haalariohjeeseen, joka löytyi Ottobrestä ihan vahingossa! Joten ei kun leikkaamaan.. ja nyt on valmista:
Poikaparalla alkaa taas vaatteet, ainakin housujen osalta, olla pieniä.. Joten tästäpä sitten päälle. Silityskuva on H&M:n hyllystä löytynyt. Ohjeessa oli tarranauhakiinnitys tuossa olkaimessa, mutta minä laitoin Kam-nepparin. (tulipa sellaisiakin tilattua joo.. varsinaista välineurheilua..) Tästä on hyvä jatkaa, sen verran hyvin omasta mielestä onnistuivat!

Sukkasatoonkin olen ilmoittanut taas itseni. Miten ihmeessä sitä saa aikansa jaettua niin, että ehtisi neulomaan, ompelemaan sekä tekemään nämä varsinaiset arkiaskareet.. Hmmm... Mutta eiköhän sitä jokuset sukat taas valmistu..toivon! Ainakin olisi tarvetta lapsilla.

Lankaa ja puikkoja siis esiin vaan huomenna, jotta saa hyvän alun satoilulle.  Nyt tää lähtee nukkumaan, jotta jaksaa taas aamulla herätä! Heips!

3 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kivat housut!

Minä ompelin paljon lapsilleni, kun olivat vielä pieniä ja varsinkin kun olin kotiäitinä. se oli oikein kannattavaa!

Nyt on jäänyt ompelukoneet hiljaisiksi ja neulominen noussut ykköseksi. Ompelen vain välttämättömimmät korjaukset ja nekin pitkin hampain. :)

SatuK kirjoitti...

Oi miten hienot ja siistit!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!
Olen blogisi aktiivinen seuraaja. Nyt utelen, minkä merkkisen peitetikkikoneen ostit ja millä perusteella, sillä koetan selvittää itselleni hankkiako ja minkä merkkisen.
Kiitos ja hyvää syksyä sinulle!
Tuija Blogiton