sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Murulle sukat!

Ei ihan ehtinyt syyskuulle.. Mutta sainpahan sentään valmiiksi:Eli sukat miehelle, koko n. 43. Lanka on seitsemän veljestä raitalankaa, menekki n. 119 g. Varressa on 3 oikein, 1 nurin -joustinta, muutoin on ihan tavissukka. :)

Nyt ovat kaikki muut perheenjäsenet saaneet villasukat.. mutta entäs minä..? Kenties pitäisi itsellekin tehdä, kun vanhat alkavat olla jo sen verran käytettyjä.. Taitaa olla siis tarvetta niille perinteisille Kerttu-sukille. :)

Vihdoin ja viimein on terveempi olo, kova yskä alkaa olla jo vain muisto enää.. Pikkumies sai viime tiistaina kuurin korvatulehdukseen.. :( Mutta onneksi sekin alkaa jo olla kohta syötynä ja pikkuinen taas täydessä terässä.. Niin paljon on perässä juostu.. Ja ruokakin alkoi vihdoin maistua kunnolla. Jospa näin kuukauden tauon jälkeen voitaisiin mennä kyläilemään mumman ja vaarinkin luo. Hoh!

Olisi jo korkea aika miettiä joululahjaneulomuksetkin..kai.. Aika taas tuntuu hupenevan ihan mieletöntä vauhtia.. Marraskuu on kai kohta jo hetkessä.. Lokakuun tulokin pääsi vähän yllättämään! :)

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Miehekkäät sukat;)

Minä vaan yskin edelleen; sellaisia puuskia tulee yleensä mahdollisimman huonoon aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot!