perjantai 22. lokakuuta 2010

Vihdoin sukkia taas..

Siis mihin ihmeeseen aika katoaa.. kohta on jo lokakuukin loppu.. ja mun vauvani täyttää 1 vuotta! Vuosi on mennyt äkkiä.. ja hei.. meillä kävellään! Nyt sujuu jo todella hyvin pidemmätkin kävelyt.. välillä tömähtää takamus lattiaan tietty ja kontataankin vielä välillä, mutta kyllä on reipas poika aina yrittämään uudestaan! :) Mun muru!

No, mutta asiaan.. Viimein sain kuvattua valmistuneet sukkani.. Kaikkiaan kolme paria, kaikki naisten kokoa (n.39/40).

Punaraidalliset ovat Kerttu-sukat ja lanka 7veljestä raitalankaa (menekki 100g) ja nelosen puikoilla tikuttelin.

Mintunvihreät ovat uusimmasta Novitasta pitsisukat (malli 80). Lanka on näissäkin 7veljestä (menekki 95 g) ja puikoit näissäkin 4.

Siniraidalliset ovat polvekeraitasukat, viimein tuli kokeiltua näidenkin ohje, jonka otin aikoja sitten talteen.. Lanka taas 7veljestä, joka jäi yli miehen sukista.. (menekki 97 g). Ja yllätys.. nelosen puikot.. :D

Kaikista tuli ihan kivat sukat.. Kerttujen hieno kuvio tosin hukkuu raitojen sekamelskaan.. mutta sen nyt arvasinkin jo aloittaessa, joten ei tullut yllätyksenä.. Ei vain innostanut alkaa ihan tavissukkaa neulomaan..  Ja sainpahan sentään liki 300 g lankaa tuhlattua näihin.. Hyvä minä!

Taas on yhdet sukat puikoilla.. ja toivon mukaan saan edistymäänkin niitä.. pikkumies on vähän turhan innokas lankakerien pöyhijä, jos niitä näkee.. niin neulomisesta hänen kanssaan ei oikein tahdo tulla yhtään mitään.. Jos siis nyt, kun hän nukkuu.. :D

Kauheasti on mielessä käsitöitä..neuleita, virkkauksia, ompeluksia.. Ajanpuute on vaan nyt kova kaiken toteuttamiseen.. Nooh.. jos edes jotain.. :)
eiltua itsekin.. Ohjeen oon kyllä ottanut joskus aikoja
Tää lähtee nyt neulomaan..hei!

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Kivoja sukkia ja enemmän saat aikaan, kun minä, jolla ei enää ole pieniä lapsia:)