tiistai 16. lokakuuta 2007

Päätä särkee, hartiat kipeinä..

mutta en anna sen häiritä, vaikka olo ei kyllä ole vieläkään mikään hurrattava. Aamulla oli kuin veturi vaunuineen olisi jyrännyt yli. Pakko oli nousta, kun isommilla tytöillä oli koulu ja 4 v:lla kerho. Mutta asiaan..tein tänään päivällä loppuun ponchon tekeleen, kaulusosan puikottelin joku päivä jo aiemmin. Tänään sitten koukuttelin silmukkakaaria samalla, kun nuohooja rassasi piippuja (lue: sotki keittiön lattiat nokeen..grrr..). Muutamat hapsut tein ja tälläinen se on valmiina:

Poncho

Ohje: Omasta päästä :), sopiva neiti 4 v:lle
Lanka: Novitan Rustika, ~1 kerä
Puikot/koukku: 8 ja 10

Kirjastosta tosiaan lainasin eilen kasan kirjoja ja pari lehteä: Koukussa neulomiseen, Dogs knits, Myssystä sukkiin (tosi paljon kivoja juttuja), Hetaleita poropeukaloille, Felted knits ja Knitting Fair Isle Mittens & Gloves sekä Novitan lehdet 4/01 ja 6/01. Koska kaikissa oli niiiin valtavan paljon kaikkea kivaa, on pää ideoiden suhteen kuin pieni tehdas: kamala surina ja raksutus. En tiedä oikein mihin tarttuisin seuraavaksi, kun on niin paljon kaikkea mitä tahtoisi toteuttaa. Tarvitsen tosiaan extra parin käsiä, tai tilataan vaikka heti 5 paria, niin ei lopu työt kesken miltään käsiparilta. =)

Se eilinen aivan ihana Teddy-lanka houkuttelee keksimään itsestään vaikka mitä ihanaa, voi kun vaan tietäisi mitä. Onneksi ostin sitä kilon, heh. Katsokaa vaikka, ihana väri, eikö??



Kävin äsken pikaisesti kuvaamassa tuon Minttumaarinkin, en nyt tiedä onko niin kauhean hyvä kuva, mutta onneksi varmaan suurin osa tietää kummoinen kuvio ja huivi on kyseessä. Tässä se nyt kuitenkin lepäilee:



Minttumaari

Lanka: Novitan Florica, ~3 kerää (150g)
Puikot: 5 (muistaakseni.. :) )
Koko: 178 x 85 cm
Muistinkin juuri, että pitäisi tehdä se eskarilaisen pipo valmiiksi, ihan tasapuolisuuden nimissä. Joten, ei varmaan enää tarvi pohtia, että mitä nyt seuraavaksi.. Joten langan ja puikkojen kimppuun, vaikka hartiat ja päänsärky tuskin siitä tykkää.. :(((

Ei kommentteja: