tiistai 25. marraskuuta 2008

Syvä hiljaisuus..

syynä on SNY:n paketti ja sen sisältö. Aivan uskomattoman ihana! Ihan olen sanaton..

Tytöille oli jokaiselle tälläiset (sentään yhdeltä sain tavarat hetkeksi takaisin kuvattavaksi...):
Olivat todella mielissään. Käskivät sanoa kiitokset äidin ystävälle :)

Muukin sisältö oli aivan ihana, Ruskovillan silkki/villalankaa sekä hahtuvaa, silmukkamerkkejä, nameja (pussi on vielä avaamatta - oho) sekä servettejä. Sanoinko jo, että ihana paketti?? :DDD Kaikki paketit ovat olleet ihania. Ihanaksi SNY:kseni paljastui Kangaskasa. Ja todellakin paketeistasi on ollut paljoa iloa ja väriä syksyyni. En todellakaan olisi osannut arvata oikein.. Aloitin joskus alkusyksystä salapoliisintyöt ja vierailin SNY-ringin blogeissa, mutta lopetin sitten todeten sen turhana.. :DDD Kun en kerran saanut mitään vinkkejä irti mistään.

Itsehän lähettelin siis paketteja Hiisalle. Hänen Pudonnut silmukka -blogin Sny-postauksista näkee lähettämäni paketit sisältöineen. Oli ihanaa olla mukana syksyn SNY:ssä. Vakavassa harkinnassa on yrittää päästä mukaan myös seuraavaan. :)

Iltapäivä meni hujauksessa ohi. Hyvä kun pakolliset työt sain joltisenkin tehtyä.. Illemmalla vielä vierailtiin isomummua onnittelemassa nimipäivän johdosta. Siinähän se ilta sitten menikin. Kuopus-parka oli niin väsynyt, että sanoi tahtovansa nukkumaan - ja menikin jo puoli kasin jälkeen. Jäin vain miettimään, että onko neiti kipeä (toivon ettei) vai johtuiko tämä vain väliin jääneistä päikkäreistä.. Ainakin neiti on nukkunut sikeästi tähän asti eikä ole heräillyt huutamaan.

Huomenna on taas asiointipäivä.. (mm. pankkiin, puhelinyhtiöön, Tiimariin, Eläinkauppaan..) ja illemmalla on tyttöjen jumpat, joten nyt pitää mennä vihdoin tekemään ne villasukat loppuun.. vaikkapa BB:n parissa. Moiks ja kiitos vielä Kangaskasalle. :) Olet ihana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiljaisuus täälläkin päässä, jännäsin mitä tykkäät :) Ihana kun onnistuin kierroksella ja tykkäsit paketeista.

Mukava päästä kommentoimaan omalla nimimerkillä tästä eteenpäin blogissasi. Kerro tytöille terveiset, oli tosi mukava kuulla, että lahjat oli mieluisat heillekin!

Sini kirjoitti...

Hehee, mä luin kolme kertaa että illalla vielä tyttöjen Humpat =D ja aattelin että harrastaako joku oikeesti humppaa. Siis että pelkkää humppaa. Väsynyt kun olen, niin kikattelin täällä yksinäni tovin jos toisenkin =D.