sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Jotain valmista..taas..!

 Anoppi pyysi jo aikoja sitten huovutettuja käsinukkeja.. halusi, että olisi jotain erilaista lahjaa hoitolapsille.. Yhden oli ostanut myyjäisistä ja se oli alkuun mallina, jotta osasin vähän suunnitella omaa versiotani.. Kun viimein sain hankittua kunnollista materiaalia (Tampereen messuilta ostin lisää materiaalia..) Niin tälläiset kaksi olen jo saanut aikaiseksi:
 Eiköhän nämä tunnistettavia ole; kissa ja pupu. :) Lisää pitäisi tehdä! Ja pian!


Yhdet lapaset tein 3.luokkalaiselle.. vaan kuinka kävikään.. taisi olla ½ numeroa liian isot puikot ja nyt on mulla itsellä lapaset.. :D ( neiti ei kyllä ole ilahtunut asiasta.. )
 Mallikuvio on Eva Maria Leznerin (?) kirjasta otettu. Ehkä olisi pitänyt tehdä kuviot kirjavalla langalla ja tausta valkoisella.. mutta tehty mikä tehty.. kyllä siinä jotain näinkin erottuu..kai.. 66 g:n edestä tyhjeni jämälankalaatikko..huoh..

Nuorin neiti saa hahtuvalapaset, pesukonetta vailla ovat nämä vielä:
 Hahtuvan jämiä koitin tuhota näihin.. 55 g meni. :)

Siinäpä ne mun tuotokset taas sitten olikin. Tampereen messuilla tuli tosiaan heti ensimmäisten joukossa perjantaina käytyä.. Lankaa, huopaa, kangasta, korttitarviketta, piparimuotti ja mitä vielä.. Ei mitään erikoista.. mutta kenties ihan tarpeellista.

Nyt pitää vielä saada alkuun nei neidin uudet lapaset.. ja sit petiin.. Aamulla on taas tiedossa 5 minuutin hammashoitolaan vienti.. Ja voi olla, että selvitään taas ihan parilla minuutilla siitä käynnnistä.. huoh..

Mukavaa marraskuun loppua! :)

3 kommenttia:

- H - kirjoitti...

Eipä minunkaan kolmasluokkalainen ollut järin innoissaan, kun hänelle aiotut lapaset sopivatkin pikkuveljen käteen. Tuli tehtyä sentin-kaksi liian lyhyet sormiosasta.

Marjut kirjoitti...

Käsinuket ovat tosi sööttejä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja käsinukkeja!