maanantai 9. tammikuuta 2012

Hupsis..

Jos pyyhkisi täältäkin pölyt.. Neulottu on jotain, vaikka ei tänne asti olekaan tieto kulkenut.. :) Työ nielee enimmän osan ajasta.. sitten perhe..lasten harrastukset.. siinäpä se sitten on aina viikko mennytkin.. :/ Mutta sentään jotain on tullut tehtyäkin..ja jopa valmiiksikin asti.. (keskeneräisiäkin löytyy..)
Mutta nämä kaikki menevät vielä viime vuoden neulomuksiin: ( kuvat jäi näköjään vähän hassusti..)Harmaa on Lidlin sekoitelankaa (127 g), Pinkki Novitan Jengaa (61 g)

Regian raitalankaa ja jotain ohkaista valkoista sukkalankaa (54 g)  yhdessä..ja kivat tuli. :)

Lankojen jämät yhteen ja sukiksi.. (92 g)

Novitan Luxus"jotain"-lankaa.. (37 g)

Viking-langasta sukat (73 g)

Virolaisesta hahtuvalangasta tumput  (63 g) ja ovat vielä pesukonekäsittelyä vailla. :)
Näihin kaikkiin sain loppuvuonna kulumaan 507 g lankoja. Jee, sentään jotain!!

Tämän kaulan lämmittimen tein pari päivää sitten. Lidlin villasekoitelankaa tämäkin, sopii hyvin ekana olleen myssyn kanssa. :) Ja lämmittää ihanasti. 3 kerää meni eli vaaka näytti 293 g.
Nyt voikin kai sitten miettiä, että tekiskö jonkun keskeneräisen loppuun..vai aloittaisko taas jotain uutta.. :)
Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja kiva kun piipahdit täällä pölyn keskellä! ;)

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Aika tuntuu hupenevan itse kullakin. Itse asiassa töihin, töihin ja töihin. Olet kuitenkin saanut kaikenlaista kivaa aikaan:)

santra kirjoitti...

Mukava nähdä sinut jälleen täällä. Ahkera olet ollut poissaollessakin.

wool-lady kirjoitti...

Olipas ihana taas nähdä sinun käsitöitä. Aika menee täälläkin ihan siivillä. Jotain pientä aina puikoilla, mutta kaksi suurta olis vielä harmittavasti kesken.... Olen huomannut että aamubussissa saa kummasti aina pari riviä puikoilla eteneen. Se taitaakin olla se ainoa hetki päivässä, kun oikeasti ehtii. Illalla on vaan niin kaikesta ihan puhki. Tsemppiä arkeen!