perjantai 21. syyskuuta 2007

20 kerrosta puuttuu..

tuosta toisesta hihasta, mutta en ehdi sitä enää enempiä tehdä..Joten kesken nyt jää.. Suuntana on Ideapark heti kun saan tytöt koulusta kyytiini. Viimeistään 14 aikaan ollaan siellä palloilemassa.. Täytyy illalla yrittää jatkaa hiha loppuun. Sitten pääseekin sen *ihanalta* näyttävän reunuksen kimppuun.. Plääh. Lankaa varmaan jää se 50g, vaikka ensin näyttikin, että jäisi enemmän. Yllättävästi sitä lankaa vaan upposi sitten tuohon hihaan.

Luulen, että mukaan tarttuu lankaa ostoksilta, jos ja kun sitä halvalla saa..siis sellasta jota oikeasti tarviin..tai siis luulen, että tarviin :D. Askartelukauppaankin (Sinelli) ajattelin itseni tunkea, toivottavasti mahdun, kun aivan varmasti koko paikka pursuaa ihmisiä..ja varmaankin iltaa kohti vaan väki lisääntyy. Olisin halunnut lähteä jo aamusella matkaan, mutta tytöt eivät halunneet olla pois koulusta. Plääh.

Palailen taas asiaan, kun tulee tilaisuus. Piti vaan ensin tulla tsekkaamaan tilinsä, että paljonko on varaa tuhlata..:D Ei vaiskaan..ihan tarpeisiin kyllä kaikkea ostan..langoista en nyt sitten niin tiedä.

Moi!

Ei kommentteja: