keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Pipo valmis, vain Hello Kitty puuttuu..


Extra nopeasti pipo valmistui. Ehkä se ajattelutapa, että *teen vielä yhden kerroksen..ja vielä yhden..* auttoi pipon nopeassa valmistumisessa. Aloitin pipon jo eilen yöllä ja tein resoriosan ja vähän siitä yli, aamulla jatkoin.. Ehkä jotain 3-4 h kaikkiaan kului aikaa.. Paha sanoa, kun välillä aina tehnyt kaikkea muutakin. Puhuin jopa liki tunnin puhelimessa..heh..
Lankana oli siis ihanan nami nami-väristä Seiska Veikan moniraitaa.. Puikot 4, silmukoita 108. Korkeutta n. 15 cm ennen kavennuksia. Kavennukset: 1. ja 2. silmukka yhteen (9 kpl 12 silmukan ryhmiä). Kavennukset joka kerros.
Tän päivän aikana koitan saada Kittyn vielä kirjottua.. Saa ekaluokkalainen viedä sitten huomenna saajalleen kouluun.. Tulee siis hänen luokkakaverille. Eilen yöllä lyhensin vielä miehen uudet työhousut ja ompelin kaiken käyttövalmiiksi, jätin housut miehelle keittiöön tuolille, että varmasti löytää.. Pah.. ei ollut tajunnut.. Olisi siis ollut aivan sama, jos olisin mennyt nukkumaan ja lyhentänyt housut tänään vasta.. Miehet.. ! Olisi pitänyt laittaa se lappu..valomainos tai vastaava, että housut ovat lyhennetty, ota käyttöön.. :) Taisi olla mun palvelu vaan turhan nopeasti toteutettu, että ei osannut mies olettaa moista..

1 kommentti:

Aiju kirjoitti...

Tuo pipo on taas aivan ihana!!! Kiitokset tekovinkeistä, taitaa päästä joulun jälkeen puikoille (tosin tytöillä on niin paljon pipoja ettei mahdu laatikko kiinni...). Olen niiin ihastunut tuohon Kittyyn, likkoihin vetoaisivat vaan Muumit *hö*. Kiitokset kehuista blogissani, ihanasti lämmittävät mieltä! Ne prinsessakeepit on muuten tosi nopeatekoiset, muutama tunti vain. Vähän harmittaa se kun Amoria myydään 100 g kerissä, keeppiin kun ei mene kuin pieni pätkä.