sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Juhlat on saatettu kunnialla loppuun..

Melkoista hulinaa oli tänään ekaluokkalaisen 8-vuotisjuhlissa, huh sentään. 9 kaveria oli ensin kaksi tuntia, jonka jälkeen alkoivat muut sukulaiset ilmaantua.. Kuuden jälkeen illalla saattoi huokaista. Fiksuna tiskailin tiskejä pitkin päivää. Lahjoja neiti sai valtavasti, toinen joulu, kuten äitini totesi. Pidettiin arvonta ja onginta kavereille. Kummassakin kaikki voittivat ja saivat jotain. Äkkiä se kaksi tuntia menee. Tuossa se mun kakun tekeleeni. Kuvan muistin ottaa tietty vasta sitten, kun kakkulapio oli pariin kertaan tehnyt työnsä.. Parempi kai, että edes silloin. Hyydytetty mansikkarahka oli välissä todella hyvää, kuinkas muuten.. Hellapoliisin ohjeet..niillä onnistuu. Kovin viime tippaan jäi kakun viimeistely (kerma), joten en alkanut leikkiä pursotuksilla.
Sain mäkin jotain tänään.. Äitini toi kaksi isoa kassinkahvaa (rengasmallista), kaksi kerää vihertävää Cool Flamme-lankaa sekä..tadaa.. valollisen koukun kokoa 6. Kiva. Nyt on mullakin jotain millä leikkiä.. siis virkata valon kera. Äiti totesikin, että nyt voin virkata vaikka pimeässä. :) Pitääkö ne mua jopa niiiiiin pimahtaneena käsitöihin.. Hui.
Toinen kiva juttu oli Muori Menninkäiseltä, kiitos Muorille. Ja selitys tulee tässä:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Apua.. Keille minä tämän antaisin.. Mulla on niin paljon noita blogeja, joissa vierailen.. Mietitään. Osalle on varmaan kolahtanut jo tämä palkinto, mutta viis siitä. Tässä tulee sitten joillekin uusiksi:
 1. Teijan blogi
 2. Sisäinen villapaita
 3. Lankaa ja sympatiaa
 4. Jatta soheltaa
 5. Päiväunineuloja
 6. Neulova narttu
 7. JaanaMaa
 8. Suurperhehärdelliä (on salasanallinen blogi, joten ei linkkiä..)
 9. Mansikkamäki
 10. Kaikille blogini lukijoille. Kiitos, että luette näitä jaarituksiani. Kävijälaskurin raksutuksesta päättelen, että joku täällä vierailee..

  Nyt on varmaan hyvä aika jatkaa hahtuvatumppua loppuun. Tulevalla viikolla pitäisi saada postiinkin. :) Muutenkin on sellainen olo, että pitää saada levähtää.. palaillaan huomenissa, nappaan sen kuvankin noista äiteen tuomisista.. Kamerasta pääsi (yllätys) patterit tyhjiksi.. Joten laitan lataukseen huomenna.. Moi ja Kiitos!

8 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Kiitokset sinulle :) Ja oi miten ihana kakku!

Teija kirjoitti...

Kiitos, ja kiitos samoin! Mää käyn täällä aina kun näyttää päivittyneen listalla :) Ihana tuo kakku, miksei mulla ollu tuollasta synttärinä! Miten toi Kitty on tehty tohon päälle? Minjan synttärikakkuun toi olis ihana, pitää siskolle vinkata :)

Ansku kirjoitti...

Ihan Hello Kitty kakku!! Oletko itse tehnyt tuon Kityn vai saako niitä ostaa jostain?

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Yhä koneella..hyi mua.. Mä ostin syksyn synttäreille (www.confetti.fi) pastavärejä, kun maalasin Tuhkimon silloin kakkuun. Joten taaskin käytin noita samoja, ostin ihan vaan perusvärejä, ja niitä voi hyvin sekoitella, niin ei tarvitse kaikki sävyjä ostaa.

Hello Kittyn valitsin sen helppouden takia. Iltayhdeksältä, kun aloin eilen maalailla.. Onneksi olin fiksu, enkä alkanut tehdä sitä Helinä Keijua, kuten ensin aioin..

Siis mähän en ole ollenkaan hulluna Kittyyn.. epäilittekö moista.. :D

Mietin, että kehtaanko tehdä itselle samanlaisen ensi kuussa.. ikää on jo tasan 3 ja 0 silloin.. ööh siis 25.. Nooh.. pian meillä on seinät ja verhotki pelkkää Kittyä täynnä.. :D

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei!
Laitoin sinulle myös "You make my day" tunnustuksen. Sen verran usein täällä kuitenkin käyn.. ;o))

marja(Lankaa ja sympatiaa) kirjoitti...

Kiitos oikein paljon!!:)Tämä oli todella iloinen yllätys!!

Vilma kirjoitti...

Kaunis kiitos! :)

Kakku on upea, vähänkö oot taitava noiden pastavärien kanssa!

SatuA kirjoitti...

WAU mikä kakku! Itekin pitäisi joskus noita tyttöjen juhliin testata! Kauniita ja näyttäviä ja hahmon voi sitten valita mikä on milloinkin IN.