lauantai 12. tammikuuta 2008

Turhan rauhallista..

mun leipomusten suhteen. Ilmeisesti olen päättänyt olla stressaamatta synttärileipomusten suhteen. Kello on kohta 11 ja vasta eka kakkupohja uunissa, hurjaa. Leivonnaisten to do-listalla on vaikka mitä muffinsseista suolaisiin.. Tässä mä vaan istun, lueskelen kakun paistumisen aikana toisten blogeja ja neulon hahtuvatumppua. Eka tumppu on jo peukkua vaille valmis. Toiseen tein juuri peukalokerroksen. Nämä edistyvät hieman nopeammin kuin ne miehen tumput, miksiköhän.. hmm.. Silmukoita melkein puolet vähemmän, joten tarviiko ihmetellä enempiä.
Ei tullut vielä tällä viikolla Rellanan langat, kenties ensi viikolla. Odotellaan. Hyvää kannattaa odottaa. :) Se muuten täytyy tunnustaa, että yhden lankakerän ostin perjantain kauppareissulla; kerän Novitan ruskeakirjavaa Isoveljeä. Ihan entisten kerien kanssa varalle, kun sävy on kovasti mieluinen. (niistä on jo suunnitelmia..)
Prismasta löysin kirjan Ompele ja neulo omin käsin (Eva Kruk), muistaakseni hintaan 3,90e. Jos joskus vaikka jotain kasseja ompelisi niillä ohjeilla. Tytötkin tarvitsevat liikuntatunneille luistimille yms aina jotain tukevaa kassia.. Kerran on ekaluokkalainen menneellä viikolla ehtinyt luistella.. ja nyt on taas lumet kadonneet ja vettä ja jäätä paikat täynnä. Ei kivaa. Kuopuskin pääsi heti pulkkailun makuun.. selitäpä nyt toiselle, ettei pääse hetkeen (?) pulkkailemaan..
Sellaisesta ajattelin vihjailla.. Blogimaailma vilisee arvontoja.. Ajattelin pitää kanssa oman arvonnat, kun 10 000 lähenee laskurissa. Ihan näin vihjeeksi.. :D Osunee sopivasti helmikuun lopulle, mun syntypäivien kanssa. Katsotaan.. onhan siihen vielä aikaa.
Nyt jatkan tumpun tekoa..ja kakun vahtimista, ettei kärvenny. Palaillaan..

1 kommentti:

Muori Menninkäinen kirjoitti...

Kipaise hakemaan blogistani "Pränikkä" =D