maanantai 14. tammikuuta 2008

Rellana.. :)))))))))

Kesken siivousten toi postitäti sisälle asti maksikirjeen = paketin Saksasta. Siis Rellanan langat. Aivan ihana kasa lankaa, eikö:
Koko kasa maksoi postikuluineen 23,85 e. Joten ei paha, mun mielestä. Kaksi kerää yhtä sävyä oli korvattu toisilla, taisi olla nuo vaaleat raidalliset.. loppumisen takia. Kaikki langat olivat kuitenkin mieleen.. Varsinkin tuo alarivin viimeinen. Siitä näkyy tulevan kivaa kuviota.. Sukat itselle??? Makean yllätyksen paketista bongasi neiti 4v. Totesi, että säästetäänkö hänen synttäreille (syyskuussa...) Ööh.. pari nallekarkkia Haribon pienessä pussissa.. Juu *säästetään* vaan. *hekotusta..*
Sitten vielä ne eiliset langat ja tarvikkeet, jotka äitini toi. Mitähän tosta langasta tekisi? Jos en nyt väärin muista, niin 100g = 100m ja n. 6 puikko/koukku.. Ehdotuksia otetaan vastaan.. Tai ainahan voi mennä ostamaan sitä lisää. Luulen, että on ostettu Porin Lavikolta.. Paras lankakauppa siellä suunnalla, valikoimaa riittää.

Kiitokset Pirjo-Riitalle ( värillä väliä... kunhan se on punaista ) *tunnustuksesta*, kolahti siis minulle jo toistamiseen. Lämmittää mieltä kovasti. :))) Nythän voin siis palauttaa sen myös sinulle, kun sain sen toistamiseen.. uutta 10 blogin listaa en nyt ala laatia, muuta erityisesti myös sinulle haluan tunnustuksen osoittaa.. Olet niin taitava.. Ja juttujasi on mukava lukea.. Kovin on samantapaisia nämä tapahtumat täälläkin päin..vilinän keskellä.

Kellokin rientää taas.. Ruokaa pitäs tehdä ja sen jälkeen istumaan sohvalle. Mä mitään tumppua eilen tehnyt. Tunnustan lukeneeni toisten blogeja ym mukavaa yöhön asti. Aamulla oli vähän väsy. Ihmekö tuo, kun piti jo 7 pintaan nousta. No joo. Ruuan jälkeen teen tumpun valmiiksi. Uskokaa, jos viitsitte.. Palailen sitten, joskus.. :)

Ei kommentteja: