keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Loistavan häikäisevä pipo :DIhan häikii tuo ValoAnni. Luulisi, että tyttö näkyy aamulla hyvin.. :D Tänäänkin oli tosi pimeää vielä kymmenenkin aikaan. Turha kai sanoa, että sataa.. vettä. Ei luistelua ei hiihtoa.. No joo. Siispä takaisin pipoon. Puikkoina 5 sukkapuikot sekä 6 pyöröt. Lankana Novitan Aino sekä ValoAnni, langankulutus 68g. Ohjetta vilkaisin Novitan Talvi 2006-lehden malli nro 80:stä. Kavennukset meni vähän omien sovelluksien mukaan. Istuu tytön päähän tosi hyvin, kuvassa malleina neiti 4v ja Tupperin palapallo.. :D Alemmassa kuvassa näyttää Ainokin oikean väriseltä.


Ainossa oli kurja yllätys, jonka huomasin vasta kun tökki tuo neulominen (kerään en tuijotellut, vaan telkkaan..). Tuli sellainen köntti, kuin hahtuvaa olisin kutonut ja sen jälkeen pitkähkö pätkä ohuehko lankaa, kunnes lopulta palautui normaaliksi. Hieman olisi ketuttanut, jos oisin tarvinnut todella koko kerän johonkin, nythän sitä jäi hieman. Mielessä kävi antaa noottia Novitan suuntaan. Vali, vali..


Ruokaa seuraavaksi, neiti petiin ja käsitöillä jatketaan. Muut kotityöt onkin jo melkein tehtynä. Hyvä minä.

1 kommentti:

lentokala kirjoitti...

Mulla oli kerran myös samanlainen yllätys Aino-kerässä. Toinen, mikä tympäisee, on jos niin paksussa langassa on iso solmu. Niitäkin on löytynyt. :(