tiistai 15. tammikuuta 2008

Tumput viimeistelty sekä uusi työ aloitettu


Tumppuihin tuli 36 silmukkaa ja nelosen puikoilla tein. 12 cm ennen peukaloa ja peukalon jälkeen 11 cm ja sitten kavennukset joka kerros. Koko oli mitä toivoinkin eli sopii varmaan 4-6 v:n käteen noilla silmukoilla, puikoilla ja mun käsialalla.. :) Vähän koristelin, hillitysti. Ja huomatkaa: Ei Kittyä.. Kuinkas nyt näin.. En osaa selittää.. Hahtuvaa kului 54 g. Vielä taitaisi siis saada parit tumput siitä kiekosta, katotaan.. Neiti 4v tahtoisi, esitti kainon toiveen tänään.
Sitten tosiaan aloitin uuden työn illan aikana ja on jo kavennukset siinä *käsillä*. Otin kerän vaaleanvihertävää Ainoa sekä kerän ValoAnnia. Ohjetta katselin Novitan Talvi 2006 lehdestä. Tosin, teen vähän mukaillen, sillä olisi tarvittu 2 kerää ValoAnnia ja mulla oli vaan yksi. Nätti se kai on noinkin. Jos huomenna postailen siitä sitten, kun taitaa valmistua piankin.
Sitten mun varmaan tarviikin katella syvällisemmin lankoja tuohon edellisen postauksen ihanaan jakkuun.. Lidlin vaaleanpunainen hapsulanka taitaisi täsmätä hyvin ohjeeseen.. Harkitsen sitä..
Vitsit, jos saisin olla vaikka viikonkin ihan yksin, neuloisin varmaankin koko ajan.. Unohtaisin syödä ja nukkua. On niin kova tarve saada tehtyä kaikkea. Pitäs taas julistaa Ravelry, toisten blogit, lehdet sekä kirjat pannaan mun osalta joksikin aikaa. Niin paljon kaikkea kivaa on taas sekoittanut mun pääni..
Nyt menen viimeistelemään AinoValoAnniani.. Siinäpä nimi työlle.. oikein nimihirviö :DDD

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kauniit lapaset!

Muori Menninkäinen kirjoitti...

Moro. Missä vaiheessa ja miten teit nuo kukat? Varmaan on neidille mieluiset.

lentokala kirjoitti...

Oi oi, kauniit!!! :)

Teija kirjoitti...

Tosi ihanat tumput, oikeen tyttöjen <3