keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Päivän posti piristi :)

Annen paketti saapui pikaisesti perille, kiitos :) Ostokset olivat mieluiset. Ihanat värit molemmissa langoissa. Huivia, huivia.. :) Kuinkas muuten.
Muori Menninkäiseltä ostin lehtiä, joita vielä puuttui kokoelmista. Kiitos tulivat hyvin käärittyinä perille. Pikaisesti piti nekin selata läpi. Kaikkea kivaa oli Novitassa, joita voi vähän omin sovelluksin toteuttaa.. Taas kaipaan ja kuulutan niitä kuuluisia lisäkäsiä, että kaikki joista haaveilen, tulisi myös toteutetuksi. Se ongelma ei poistu ikinä.
Sitten se puseron alku, josta lupailin vilauttaa kuvaa, käs tässä:

Lanka on aluperin äidin kätköistä, siivosi sitten langat kaapeistaan mulle (voidakseen ostaa uusia..heh). Kivan näköistä ja niiiiiin pehmeää käsissä, kun olen neulonut. Nyt on takakappale hyvällä mallilla, hieman kainalon yläpuolella mennään. Tulevan puseron malli näkyy siis työn alla. Kaipa tämä valmiiksi tulee, kun näin nopeasti edistyy.. Pieni pakkokin on, että voi aloittaa taas uusia töitä. :D

Sitten vielä kiitoksia vähän joka suuntaan.. Kiitos kommenteista tuohon kiusaamisjuttuun. Se onkin isompi ongelma koulussa kuin luulin.. Joten tämä päivä on mennyt useamman ihmisen kanssa puhuessa. Kurjaa, että pitää tuollaiseen asiaan käyttää voimiansa. Mutta.. Lapseni puolta pidän viimeiseen asti. Kurjaa, että koulun alku on tällaista.. jää huonot muistot. Se ei mene minun ymmärrykseen ettei kiusaajaa saada siirrettyä koulusta muualle *rauhoittumaan*. Minunkin pitäisi rohkaista tyttöäni panemaan sanallisesti vastaan, opettajan mielestä. Tyttö kysyikin, entä jos tämä poika suuttuu siitä.. Niinpä.. Levottomuus on vaan luokassa lisääntynyt.. Huomenna ajattelin lähestyä rehtoria, kun on tullut pohdittua asia valmiiksi kaikin puolin.

Kehuja töistäni on myös sadellut; kiitos.. ihan tässä punastuu..
Nyt menen jatkamaan puseroa.. on sitten mitä esitellä taas joskus teille.

1 kommentti:

menoks kirjoitti...

Moips!
Hitusen eri aiheesta on oma blogini, mutta käsitöitä rakastan. Yksi intohimoistani! On aina mukava lukea toisten koukkuun jääneiden kokemuksia ja ajatuksia.

Toivottavasti tuo lapsen koulukiusaamisjuttu selviää. :( Ne eivät todellakaan ole mitään kivoja asioita myöhemmin elämässä läpikäytäväksi.

Joka tapauksessa jätin sinulle ekoteko-haasteen! :D

terkkuja: menoks