perjantai 25. tammikuuta 2008

Suhteellisen kiva päivä takana..

Ensin nuo tärkeät asiat.. Minut haastettiin ekotekoon, haasteen *heitti* Menoks.

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

Hmm.. Mitähän mä tänään olisin tehnyt vihreästi.. Joo, ostin kaupasta muovikassin sijasta kangaskassin. Niitä ei ole ikinä liikaa, tuntuvat katoavan.. Taitaa olla mies syypää (eväät töihin, mun kauppakasseissa..grrr..). Muuta ei tainnut tälle päivälle kertyä. Mutta yleisesti mä lajittelen nuo keräyspisteisiin kerättävät jutskat; lehdet, lasipurkit, patterit.. Killotettakoon sillä asialla mun vihreää kilpeäni.. :D

Haaste on kolahtanut jo varmaan aika monelle, jos haluat vastaanottaa haasteen, niin laita kommenttia.. Muuten en erityisesti ketään haasta..

Tänään oli ihan kiva päivä. Käytettiin eskarilainen tänään niissä open suosittelemissa kouluvalmiustutkimuksissa, vaikka siis itse tiedetään että tyttö varmasti osaa koulussa vaadittavat taidot, että pärjää. Eipähän pääse tuostakin asiasta opettaja sitten tekemään numeroa, ettei viety. No, lyhyesti sanoen.. Sain hyvän mielen itselleni..oltiin viimeisiä, jotka lähti.. Koulupsykologi kertoi, että tyttömme oli erittäin reipas ja oli viitannut, kertonut, että ei enää jaksa tehdä, testin loppuvaiheessa. Kuulemma alkoi heitä aikuisiakin jo testin pituus väsyttää, kun ensimmäistä kertaa sitä tuossa muodossa vetivät. Ihanaa, että tyttö uskaltaa sanoa ääneen mielipiteensä, vaikka oli yksin, vieraiden ihmisten kanssa, uudessa tilanteessa. Ostettiin tytölle sitten parit yllätykset miehen kanssa, palkkioksi reippaasta käytöksestä. Illaksi vielä meni juhlimaan luokkakaverinsa syntymäpäivää. Taisi olla ihan kiva päivä meille kaikille. Katsotaan nyt mitä palautetta sitten joskus testistä tulee. :)

Kauhulla vain edelleen ajattelen koulussa vallitsevaa tilaa; synttärisankarin äiti kun sanoi, että heidän lapsi kun on jopa tönitty päin seinää. Toivottavasti poika saadaan koulussa kuriin, tai kohta alkaa olla rehtorilla tukalat paikat opettajan kanssa..

Suuret kiitokset kaikille kommenteista ja mielipiteistä. Hienoa huomata, että on olemassa aina ihmisiä, jotka välittävät. :) Se auttaa jaksamaan, kun tietää ettei ole yksin.

Vähän koitin jatkaa puseroa taas eteenpäin, kun on parempi mieli. Lisäksi ostin sitä seiskaVeikkaa VapaaValinnasta, kun oli 3 kpl 10 e. Joten kärrynpyörä-jakusta tulee herneenvihreä-luonnonvalkoinen. Nyt vaan pitää tuo oma pusero suihkia äkkiä valmiiksi, jotta voi aloittaa uutta. Täytyy koittaa itsellekin pitää jotain kuria..heh. Lisäksi eskarilaiselta tuli kasa toiveita, joita hänen Nalletehtaalla tehty Pikku-Nallensa kuulemma tarvitsisi.. Niihin voisikin sitten laittaa kaikki jämälangat.. Tietty toisetkin tytöt alkoivat vaatia.. Haalaria, myssyä ja vaikka mitä puseroa, ettei Nallet palele.

Nyt mää poistun.. Kunnon yöunille, niitä on kaivattu koko viikko. Lumiset terveiset.. :)

1 kommentti:

TiinaR kirjoitti...

Hei!

Minäkin olen katsellut sitä kärrynpyörä jakkua, on mulla ravelryssä suosikkinia. Meinasin aloittaakin mutta mulla puuttui oikean kokoiset puikot. Sitten siinä ohjeessa oli yksi kohta mitä en ihan tajunnut.

Mutta tee sinä ensin niin voin sitten kysyä neuvoa sinulta :) Upea se takki kyllä on! Kunhan saan ne puikot hankittua niin varmast ainakin yritän tehdä sen. Samantyylinen löytyy beroccolta.