keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Pettymys..

nimittäin uusin Moda-lehti. Ainakin minulle. Neuleita oli aikas vähän ja ne vähätkin.. - ei kiitos minulle.. Onneksi sentään oli puoleen hintaan, ainakin ABC:n lehtihyllyssä. Ei harmita niin paljoa. Ties vaikka vuoden päästä olisin toista mieltä, nyt on näin.
Tällä viikolla tuli kuitenkin ne Tilda-arkit, jotka joskus aikoja sitten tuli ilmaiseksi napattua Unelma-kerhon sivuilta. Jäin nyt vain miettimään, pitäisikö tarttua kirjatarjoukseen.. Juju-kerhoon jo tartuin, siitä sitten myöhemmin, kunhan joskus valitsemani kirjat tulevat. Vihdoin sain myös maanantaina tilattua täältä synttärilahjani, jonka mieheni lupasi.. Eli sen kerijälaitteen langoille. Koskahan mahtaa tulla.. Ei, en ollenkaan odottele sitä.. :D
Rinsessa-pipoa olen aina sopivissa väleissä saanut edistymään, nyt on silti vasta 11 cm kasassa.. Tänään on taas kaikkea muuta tiedossa, joten vähän epäilyttää pipon valmistuminen.. Tosin kauppareissun päätin suosiolla jättää väliin, mittarissa on pakkasta vieläkin 17'C, huh ja hyi.. Varmaan ollut -20'C enimmillään.. En ole vielä tarkistanut mittarista. Ilmankos alkoi olla sisälläkin aamulla viileä, jäi vähän heikolle lämmitykset, kun en ollut tuollaisiin pakkasiin varautunut.. Nooh..villasukkia jalkaan ja puita pesään, eiköhän se sillä lämpene.
Vaan nyt taidan tehdä päivän pakolliset työt pikaisesti, että saan jatkaa rinsessaa.. Aurinkoista päivän jatkoa..sekin näkyy pilkistävän.. ja hymyilevän taivaalla..

1 kommentti:

Ursula kirjoitti...

Moda ompeluohjeet oli mielestäni ... enpäs sano mistä... Minusta ainakin tulisi ihan täti ellei mummo, niissä vaatteissa - huh huh. Nuorille ja hoikille varmaankin ihan ok?

Neulemallit eivät jäännyt mieleen, ehkä jokin jopa kiinnosti?

Hyvä muisti, heh...