maanantai 14. huhtikuuta 2008

Hello Kittyhän siitä taas tuli..

Väkersin eskarilaisen pipon valmiiksi kamalalla kiireellä lopun iltapäivää, kun illaksi on tullut luvattua olevansa apuna kokouksessa..(ei hajuakaan millaisena apuna..) Äsken käytiin ulkona kuvaamassa neulomukset, kun saatiin loppupäiväksi jopa aurinkoa näkyviin.. Aamulla oli vaan aika lohduton näky ulkona.. lohduton siksi, että luulin, että se kevät jo koitti.. Katsokaa vaikka:
Onneksi ei tarvinnut aamulla lähteä autolla.. nythän se on jo illaksi sopivasti kuoriutunut lumesta.. :DD Ensi yöksi ajan kyllä autotalliin.. aamulla kun pitää kerhoon lähteä..


Mutta se pipo ja lapaset tulevat tässä:

Malli on molemmissa oma. Silmukkamääriä lapasiin tarkistin lehdistä.. samoin pipon kohdalla.. Lankana oli keltaista Tampellan Kuikka-lankaa sekä Novitan Tenneseetä, kirjailuissa on mitä sattui laatikosta löytymään. Kaiken kaikkiaan lankaa kului 112 g. Puikot 3,5.

Hienosti sopii tytön kevätpuvun kanssa tämä setti.. se oli vähän niin kuin tarkoituskin.. Siis värien puolesta.

Pipoja en kyllä heti perään jaksaisi tehdä.. jospa niitä villasukkia.. Aamulla kun oli ekaluokkalaisen sukat hukassa.. ja se hukka kuulemma löytyi mummulasta.. Oli riisunut sukat siellä jaloistaaan ja jääneet tietty sinne.. Tyypillistä! Mutta katsellaan.. kai sitä jotain taas puikoille hyppää.. Nyt hyppään itse kotitöiden pariin, että pääsen lähtemään ajoissa.. :D Hyvää viikon alkua!

6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Onpa kyllä aurinkoinen setti. Lohduttaudu sillä, että Oulussa on tullut tänään ja eilen lunta reilut 10 senttiä. Huah, lunta on enemmän kuin koko talvena. Siinä sitten kesää odotellessa:)

Taija K kirjoitti...

Ihanat! Keltainen sopii noihin hyvin. Tänä keväänä näyttää olevan vihreä lasten vaatteissa muotia, kun perjantaina lapsenlapsen kanssa leikkipuistossa ollessa kaikilla oli vihreää puvuissa tai ainakin vihreät pipot. Että teillä on ainakin nyt persoonalliset asusteet.

lentokala kirjoitti...

Ai miten ihanat!
Huomenna pitäisi olla vähän lämpimämpää, jospa se lumi sulaisi saman tien!

MarjutJ kirjoitti...

Kylläpä on suloisen keväinen setti :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Voi kun on nätit!

katiija kirjoitti...

niiden tuskastuttavien nurjien kerrosten takia, teen niskaan sauman, jotta saan neuloa kokoajan oikeita silmukoita. Saas nähdä kuinka saan sitten sen sauman piilotettua valmiissa pinwheelissä.