sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Nälkä kasvoi syödessä..vai miten se meni..

Koska keltaista Kuikka-lankaa oli kaiken kaikkiaan kolme *kerää*, päätin tehdä vielä lapaset pipon seuraksi: Taitaa siltikin vähän vielä jäädäkin lankaa.. kuinkas muuten.. Eskarilainen tahtoisi Hello Kittyn pipoonsa.. Onko yllättävää..? Lisäsi vielä heti perään, onko se huomiseksi valmis.. Siihen en osaa sanoa mitään..
Eilen sain siivottua sisällä, pestyä pyykkejä, tungettua talvivaatteet säilöön.. Pihaa siistittiin kolmatta tuntia, tai oikeastaan minä melkein yksin.. lapset auttoivat ensin, mutta sitten hiekkalaatikko voitti. Loppuvaiheessa kuopuksella alkoi uni voittaa.. :D Sitä se raitis ilma teettää. Onneksi oltiin eilen ulkona pitkään.. Tänään on taas satanut vettä koko päivän, olipa yöllä satanut luntakin vähäsen.. hrrr...
Eipä tässä pääse haaveilemaan omista neulomuksista, kun ekaluokkalainen kaivoi lankalaatikkoa jo siihen malliin, että antoi selkeän vihjeen.. Yritän nyt aina välillä pitää taukoja puikkojen kanssa, ettei niskat ihan jämähdä ja ala taas se kamala päänsärky.
Aamulla leivoin pitkästä aikaa korvapuusteja.. Mieskin ehti saamaan niitä tuoreeltaan.. Lähti aamuviideksi töihin, käväisi kotona 11 aikaan ja nyt odotellaan sitä kotiin.. Ensi viikko vielä ainakin näitä ylitöitä.. Ja koska hänellä on huono omatunto (?) ylitöissä olemisesta.. lupasi hän uudet kesärenkaat meidän naisten autoon.. Mua ei ole mokomat renkaat jaksaneet vielä kiinnostaa, kun on kitkat alla ja lunta näköjään satelee aina yllättäen.. Ostakoon ne kiireisimmät renkaansa.. :)
Jaaha..kuopus liimautui syliin ja lihakeitto pitää tehdä loppuun.. Joten mukavaa sunnuntain loppua kaikille. Hyvää viikon alkua huomiselle..

3 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Hello Kitty vain peliin mukaan tähänkin pipoon! Ovat olleet tosi hyvän näköisiä nuo aiemmat Kitty-pipot!

Kirsi kirjoitti...

jos sitä siivousintoa on ylimääräistä niin laita tulemaan tännepäin. Täällä kevätsiivous vasta alkumetreillä.

MarjutJ kirjoitti...

Hello Kitty on kova sana:) Voit joutua tekemään vielä lisääkin.