sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Lahjakuvia ja boleron alkua..

Lupasin niitä kuvia tyttöjen lahjoista. Eskarilaisen kortti rannekorun kera sekä se ekaluokkalaisen pannunalunen kortin kera:
Aloittelin illemmalla ensimmäistä boleroa siitä Novitan Sofia-langasta. Kolmannen kerän aloitin muutama kerros sitten. Saapa nähdä millainen taikabolero tulee. Onneksi on sitten tuo kerholainen, jos ei koululaiselle sopivaa kokoa tule. Laskin kyllä silmukkamäärät, mutta enhän mä jaksanut mitään mallitilkkua tehdä, taaskaan. Suoraan puikoille vaan ja puikot suihkimaan. Kappale on nyt jotain 38 cm leveä ja pituutta jotain 34 cm.

Kurjaa, että sää taas muuttuu kylmäksi ja sateiseksi. En tykkää. Lämmin ilma oli niin ihanaa, kun lastenkaan ei tarvinnut pukea kaikkea päällensä. Nyt saa taas ottaa käyttöön kunnon kevätpuvut, jos mittarissa tosiaankaan ei ole kuin 11'C.

Mukavaa illan jatkoa ja alkavaa viikkoa. Mä juon teeni ja taidan mennä nukkumaan. Todellakin alkaa olla väsynyt olo, tytöthän heräsivät jo kuuden jälkeen aamulla.. Kerholaisen korttikin löytyi, en vaan tiedä minne laittoi sen taas uudestaan jemmaan.. Palaillaan.. boleron kanssa huomenissa.. Moi!

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Ihania nuo pienten lahjat. Ovat itse niin innoissaan niistä.