sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Hyvää Äitienpäivää kaikille..!

Nyt on hetkeksi kiireet ohi.. Ehtii taas paneutua käsitöiden tekemiseen. Ostinkin eilen muutamat kerät lisää Novitan Sofia-lankaa, kun löysin juuri niitä värejä, joista ajattelin tytöille boleroita tehdä. Nyt on siis vaaleanpunaista, limenvihreää ja vaaleansinistä; jokaista väriä 300 g. Lisäksi ostin vielä valkoisen seiskaVeikka kerän värjäilyjä varten. Yhteensä siis 400 g lisää lankaa kiloihin ja grammoihin. Huh.. mutta kun melkein kaiken teen toivottavasti heti boleroiksi asti.
Lapset heräsivät jo kuuden jälkeen puhua pulputtamaan alakertaan.. Lahjaksi sain kivan puuhelmistä tehdyn rannekorun eskarilaiselta. Ekaluokkalaisen kääröstä paljastui pannunalunen. Nappaan kuvat kaikista, kun kamera on ladattu. Ihania lahjoja ja ihania kortteja! Kerholaisen kortti on edelleen hukassa.. Ihmekös tuo, kun kulki tiistaista lähtien kuorensa kanssa joka paikkaan.. Kaipa se löytyy.. neitiä ei itseään harmita yhtään. Totesi vaan, että hukkaan meni! Niin, eikä pidä unohtaa miehen lahjaa; uudet kesärenkaat autoon. Mansikkakakunkin hän oli tilannut serkultaan (7-luokkalainen poika..) Oli kyllä mahtavan hyvä kakku.. Kuvaa ei voi napata, liki kaikki syötiin. Koiralle jäi pieni pala. :D Taitava leipuri siitä serkkupojasta kyllä on tulossa.
Vielä pitää miehen mummua ja äitiä käydä juhlistamassa, sitten sen jälkeen saankin varmaan käydä käsitöiden kimppuun. Mutta oikein hyvää Äitienpäivää kaikille! Kaunis päivä tiedossa ainakin täällä; aurinko paistaa ihanasti. Palaillaan!

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

hyvää äitienpäivää Sinullekin! Lasten lahjat ja kortit ovat ihania- minulla on säästössä vuosien takaa kortteja.