lauantai 7. kesäkuuta 2008

Huh hellettä..

Kiirettä pitää ja lämmintä on. Sain jopa parannettua itseni liki terveeksi tuosta räkätaudista.. Pientä nenän niistelyä vielä.. :) Tunnissa saa joskus ihmeitä aikaan; mä sain illalla liki koko alakerran imuroitua ja kolme kopallista pyykkiä viikattua kaappeja varten..onhan ne jo toista viikkoa odottaneet. Ikinä ei vaan ole ollut aikaa. Nyt vaan otin sitä..tylsää puuhaa.
Huomennahan ajattelin, että vapaapäivän kunniaksi teen käsitöitä.. Mutta sitten ilmeisesti itse järkevänä järjestin taas ihan muuta ohjelmaa.. Ajattelin yllättää isäni käymällä hänen kotipaikastaan hakemassa ison tavaran, jota hän ei itse ehdi/jaksa hakea tähän hätään.. Saapi nähdä miten käy.. Pitää vissiin ottaa kamera mukaan, että saadaan nauraa jälkikäteen.. En siis onneksi mene yksin, mies ja lapset lähtee mukaan. Saa nyt sitten nähdä millainen seikkailu peräkärryn kanssa tulee ja osaako tämä äiti enää *korpeen* :DDD
Viikko enää, niin koira on talossa.. Jännää! Mitähän mahtaa kissa tuumia.. Miehen vanhempien koira kun koitti antaa viikko sitten hieman kyytiä kissalle, niin ei varmaan kovin lämpimästi ajattele koirista..
Kamala lista blogeja lukematta, kun olen ehtinyt avata tietokoneen viikon aikana melko lailla ainoastaan laskujen maksua varten.. Joten pikainen blogikierros ja nukkumaan.. Huominen *kotiseuturetki* odottaa.. Käsitöitä luvassa jahka tämä tästä rauhoittuu.. ja mikäli taidot ovat vielä tallella.. :DDD Oon upottanut käsiäni vain multaan viime päivinä.. lankojen sijasta.. käsityötä siis vain toisessa muodossa on tullut tehtyä.. Nyt moi.. :)

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kiva, että alat olla paremmassa kunnossa :) Taitavat puutarhatyöt viedä aikaa käsitöiltä vähän joka puolella.

Heli kirjoitti...

Joo, pihatyöt häiritsevät harrastetoimintaa! Takapihan viidakko alkaa uhkaavasti näyttää sademetsältä. :0

Päivi kirjoitti...

Sama vika täällä ei ehdi blogikierrokselle kuin korkeintaan yömyöhään:) Ihana koiruus teille tulossa!