keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Mitäpä tekee äiti-ihminen *vapaa-päivänä*..??

Se siivoaa.. Hienoa! Tytöillä, koulululaisilla siis, on tällä viikolla uimakoulu.. Ja koska mies lähti isänsä avuksi, sain sitten jäädä hoitelemaan tytöt uimakouluun. Siivoamaan ei tosiaan kukaan ole ehtinyt kotosalla, joten sen on näköistäkin. Pakko oli ryhtyä nyt jo alustavasti hommiin, kun koira tuodaan ihan kotiin asti sunnuntaina.. Niin ei sekään sitten järkyty heti sisään päästyään.. :D Vaan eipä tässä paljoa ehdi tehdä, kun jo tunnin päästä pitää mennä vastaanottamaan tytöt linja-autolta.. Uimakoulu on siis onneksi järjestetty uimahallissa. Ei näillä lämpötiloilla nyt paljoa ulkona uitaisi. Mittarissa on jotain 12 astetta. Hrrr... Mutta pääasia, että vettä saatiin nurmikolle ja kukille.
Mä olen vaan taas hamstrannut lisää lankaa. Samaa lehmuksenvihreää Tenneseetä kuin viimeksikin ostin, niin taas 5 kerää sitä ja kerä sitä Novitan Nalle coloria, jossa on harmaata, vaaleanpunaista ja valkoista. Siis kaiken kaikkiaan 650 g lisää lankaa.. Pitäs ehtiä jossain välissä saamaan jotain valmiiksikin. Heinäkuulla tiedän edes hieman helpottavan tämän hässäkän, joten jos sitten silloin.
Sen virkatun kassinpäälliseni olen saanut valmiiksi asti. Enää puuttu se ompelu siihen kangaskassin päälle. En vaan tiedä missä välissä moisen pikkuhomman ehdin tehdä. Terassilla odottaa pari laatikkoa täynnä verenpisaraa sekä pelargoniaa istuttajaansa. Piti vain ensin tehdä istutusmullat valmiiksi, joten nekin odottavat hyvin kasteltuina kottikärryissä, parit sateet läpikäyneenä. Joten jos tänään ehtisi.
Uimakoululaiset haettuani ajattelin lähteä Poriin asioille. Koiralle pitää edelleen se peti ostaa sekä ruokaa. Joten suuntana on varmaankin Musti ja Mirri -liike. Saapi nähdä montako sataa euroa sinne saa upotettua.. :( No joo.. Koira kuulemma painaa jo 18 kg, oli käynyt puntarilla eilen. Huh sentään. Oikein lihakimppu kasvattajan puheiden mukaan. :) Parit lelutkin pitää varmaan ostaa, täytyyhän lapsella niitä olla. Mieskin sai sen koirahäkin tehtyä valmiiksi asti ja on tuotu jo kotipihaankin. Nyt on tiedossa vielä lapiohommia senkin kanssa ja sitten jonkinlainen koppikin siellä olisi kiva..Edellinen koiramme ei ikinä suostunut menemään koppiinsa, joten mies myikin sen sitten pois.. Mutta ei sillä kopilla mikään hätä ole.. tiedän että mieskin hukkuu tekemistensä alle.. Miten niitä näin kertyykin taas.. :O
Taidanpa minäkin vielä imuroida keittiön loppuun ja valmistautua lähtöön. Se on taas kerran moi!

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Jännitys kasvaa sunnuntaita kohti :D Saamme sitten varmaan kuvia uudesta perheenjäsenestä.

Heli kirjoitti...

Kiirettä tuntuu piisaavan! Koira kuvia odotellessa!

Kukka-75 kirjoitti...

Meilläkin viihtyi paremmin kopin ulkopuolella =) Teillä on odotuksen aikaa...