keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Hyvin pärjätään..

Koira on aivan ihana.. Kokeilee tietty rajojaan.. mutta kyllähän se on pennun tehtävä.. Oon valjastanut tytötkin näyttämään, että he määräävät.. Onnistuu välillä hyvinkin. Joten eiköhän se tästä hyvin lähde etenemään. Hampaitaan Pontus saa käyttää luihin, ostin kaupan pakastekaapista pussin luita.. hyviä näköjään ovat, kun istutaan pitkiä aikoja luun ääressä pihalla.. Huomenna vien aamulla eläinlääkärille saamaan 4kk rokotteen. Onneksi onnistui saada aika vielä näin liki Juhannusta. Alunperin mies lupasi soitella tuolle tutulle eläinlääkärille.. sitten hän vaan olikin päättänyt, että ei soitakaan.. Mokoma tuuliviiri.. jos itse tekisin samoin.. Varmasti kuulisin napinaa.. :(
Muuten.. tekisi mieli jättää se lähestyvä lomamatka tekemättä.. Miehellä meni sukset ristiin veljensä kanssa.. Kuinka ollakaan se oli sitten minä, joka sai sen kiukun päällensä.. (hieman väärä kohde, sanon minä..) En muuten mitään välittäisi, mutta koirahan jää viikoksi tänne toisten hoidettavaksi.. (saisikohan sitä ottaa mukaan..? jaa miksikäs ei.. ) Nyt vähän arveluttaa hoito.. Voiko ihmisiin todella luottaa, että esimerkiksi ruokinta tapahtuu niin kuin sanotaan.. Siis jos koira ns. kerjää, annetaanko sille mitä vaan, jos luullaan, että sillä on nälkä.. Pontuksella kun on tarkat ruokintaohjeet ja syö ihan omaa ruokaa.. Joten teen kuten kasvattaja neuvoi, tietysti.. Hänhän nämä asiat tietää ja osaa.. Totesinkin, että jospa mies menisi yksin lasten kanssa sitten reissuun, mä jään koiran kanssa kotiin.. Tietty mies käsitti väärin ehdotuksen.. veti lisää herneitä nenään edellisten lisäksi ja häipyi ulos ovet paukkuen. On se vaan jännää, kun ei joskus osata purkaa sitä kiukkua oikeaan osoitteeseen.. se jos mikä raivostuttaa mua... Sen verran veljesten erimielisyydestä tiedän, että aivan typerä juttu.. Ja on ihan miehen isoveljen omaa typeryyttä.. Saapa nähdä kauanko *mullittelevat* keskenään.. kakaroita sanon minä..
Tuli sitä reissua tai ei.. aivan sama.. Mun koko olotila on ihan nuutunut.. tätä se sitten on, kun väsymys iskee.. ja koira herättää viideltä aamulla pissattamaan.. Tuli kauniisti herättämään sängyn luo.. Vaan minäpä en enää nukkunut sen jälkeen.. torkahtelin jatkuvasti heräillen.. Ja mies niin jalosti lupasi, että saan nukkua pitkään.. Edelliseltä yöltä jäi keko univelkaa, kun heräsin jo kuudelta, piti auto saada 8.00:ksi huoltoon Poriin.. Taaskin kello on vaikka mitä.
No joo..vali vali.. Käsitöistä jos puhutaan. Kassin päällinen edistyy.. on jo puolet pisteltynä langalla kiinni siihen kangaskassin reunaan kiinni. Eiköhän se tästä.. Kivalta se näyttää, mutta.. Kaikki villainen, hapsuinen liikkuva.. on koiran mieleen.. Rajoittaa hieman tuota tavaroiden levitystä.. Tänään se veti nojatuolin reunalta viltin matkaansa, kun hapsut oli niin kivat.. Mitään ei kuitenkaan revitty tai rikottu.. Tasan tarkkaan Pontus tietää, että on tehnyt jotain kiellettyä, kun hänen nimensä sanoo painokkaasti.. Kaikella tapaa sitä huomiota saa..
Päätin jo, että ensi kuun puolella tilaan jostain Knit Picksin puikkosetit.. Kyllä mun on saatava ne.. ja pidettävä sitten koiralta piilossa ne erittäin tarkasti.. :) Turhan kallista syötävää.. eikä kyllä kovin ravitsevaa.. Jaa'a.. taidanpa mennä nukkumaan.. kello on vaikka mitä. Pontus vielä kerran pissalle, että ei ihan heti mua ulos pyydä.. :) Suihku saa odottaa aamuun.. Se on M O I ! P.S. Jos sitten jotain valmista ensi kerralla.. viimeistelin paria vanhaa UFO -neulomusta ja taitavat päätyä joksikin muuksi kuin alunperin piti.. purkaakaan kun en viitsinyt.. se on tylsää.. :O

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

On oikeastaan myöhemmin tarkasteltuna aika huvittavaa, kun aikuiset ihmiset saavat mitättömästä asiasta kehiteltyä mittavan riidan. Toivottavasti veljesten erimielisyys menee nopeasti ohi.

Joka tapauksessa hyvää juhannusta!

Rinri kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä ja oikein mukavaa juhannusta koko perheelle! :o)

Heli kirjoitti...

Juu, ei noita otuksia( lue: miehiä) opi ikinä ymmärtämään. Antaa niiden purkaa testosteronejaan rauhassa! :)
Mä haaveilen kans niistä Knit Picksin puikkoseteistä, tai paremminkin siitä isommasta pyöröpuikkosetistä. Katsotaan, jos syksyllä raskis..
Ja kiitos vielä kukkatunnistuksista. Vieläkin se yksi kummitteleee tunnistamattomana, mokoma..