lauantai 21. kesäkuuta 2008

Loman viettoon..!

On mulla vähän käsityöasiaakin tekstin loppupuolella.. hypätkää yli, jos koirajaaritukset tympii.. Oon ajatellut tehdä koiralle oman blogin.. Katotaan missä välissä tulee sellainen hetki, että saan sen aikaiseksi..


Illalla on sitten lähtö.. Laukut vielä tällä hetkellä pakkaamatta. Kiva..! No, joo.. oon pessyt tai ainakin yrittänyt pestä kaiken mahdollisen pyykin.. pesukoneesta rumpuun ja uutta pyykkiä koneeseen. Aina sitä pyykkiä on löytynyt jostian lisää, vaikka muka kaikki on jo pesty.. Nyt ei voi moittia lapsia pelkästään.. Isoin *lapsi* on tuonut myös jostain ihme jemmasta pyykkiä ison keon.. grrr.. Mutta kuitenkin ajattelin latoa pyykit kaappeihin, kerätä sitten sieltä järjestyksessä kaiken tarpeellisen, kun kaikki on kaapissa ojennuksessa. Katotaan miten onnistuu.
Juhannuksen vietto on ollut hmm.. paikkojen laittamista kuntoon. Miehen mummu ja vanhemmat kävivät saunottelemassa ja makkarat grillattiin.. Pontuksella oli seurana Taavi (olisi pitänyt ottaa kuva..) Ei jäänyt meille miehen kanssa epäselväksi kumpi määrää. Olivat jonkun aikaa keskenään koirahäkissä.. Lyhyesti sanottuna, Pontus näytti kumpi määrää. Pontuksen mukaan kaikki hänen luut ja herkut eivät ole jaettavissa.. Tästä pitäisi hieman keskustella Pontuksen kanssa.. Taavi kun puolestaan tulee pariksi päiväksi meille heinäkuun alussa hoitoon. Pitäisi olla kaikkien sovussa. :) No, leikkiähän se koirilta on.. ja kiva että kuitenkin tulevat toimeen keskenään.. Molemmat kun ovat niin nuoria (Pontus 4kk ja Taavi 5kk), mutta niin kookkaita molemmat.
Torstaina käytiin Pontuksen kanssa rokotuksella, hyvin meni. Taas poju hurmasi kaikki.. tai ehkä ei niitä muita koiranomistajia, jotka siellä kävivät.. Pontus olisi yhdenkin kanssa tahtonut tehdä tuttavuutta.. en viitsinyt antaa, kun kokoa oli kolmasosa Pontuksesta ja vielä se kauluri kaulassa.. Päivemmällä näin pitkästä aikaa pikkuserkkuni miehensä kanssa.. heillä oli sopivasti villakoiransa matkassa. Leikit jatkui taas Pontuksella.. ei ihme, että poika oli väsy illalla.
Eilen oli pakko pestä koira, kun sotkivat Taavin kanssa itsensä tuolla häkissä.. uusi sora on hieman hiekkaista ja sottaista vielä.. Hyvin sujui mun mielestä pesut.. pesin sisällä pesuhuoneessa.. vähän sottaantui paikat, mutta Pontus tuli puhtaaksi. Se on pääasia. Näin väsynyt poika:
Sitten vähän kästityöasiaakin.. täähän on käsityöblogi..muistaakseni. Virkattu kassinpäällinen on valmis. Lankana oli jotain sinistä virkkauslankaa..koukku kai kolmosen.. Vihdoin tuli kiinnitettyä siihen kangaskassin päälle.. Lankaa meni vain 70 g, joten aikas surkea langankulutus tälle kuulle tiedossa.
Lisäksi on se UFO-työ.. mutta kun en kuvatessa niitä muistanut ja menin laittamaan jo kameran lataukseen.. Joten jää ensi kertaan sen paljastus.. toinen osa on jo valmis ja toisesta puuttuu vielä.. saa nähdä tuleeko tappelu tyttöjen kesken, kun on vain kaksi kappaletta.. mutta..


Nyt lähden jatkaman pyykinlajittelua.. ja kaivan loputkin laukut esiin.. Tiedossa siis viikon tauko kirjoituksissa.. toivottavasti loman jälkeen jää enempi taas aikaa käsitöille.. langasta ei ole pulaa! Mukavia kesäpäiviä kaikille, toivottavasti aurinko ja lämpö tulisi takaisin.. kylmässä ja sateessa ei ole kiva olla.. MOI!

4 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Sillai minäkin pakkaan, että ensin pesen kaikki nurkistakin löytyvät vaatteet kaappiin, ja sieltä sitten valkkaan siisteimmät/ mukavimmat/ ajankohtaisimmat mukaan. Sottapytylle enemmän vaihtovaatteita kuin muille, jne. ;o))

Mukavaa lomaa!

Päivi kirjoitti...

Kuulostipa tutlta koiraperheen elämältä:) Hyvää lomaa!

MarjutJ kirjoitti...

Hauskaa ja (toivottavasti) aurinkoista lomaa!

Limeadine kirjoitti...

Tositosi tyylikäs ja nätti kassinpäällys! Mulla on ollut sama mielessä jo jonkin aikaa, kauppakassien piristäminen. Tuosta saakin hyvin inspiraatiota!