maanantai 16. kesäkuuta 2008

Pontus on kotiutunut..

Viime yö meni suht hyvin.. sain sentään nukuttua jonkin aikaa.. Pontus siis kotiutui meille eilen puoli yhdeksän aikaan illalla kasvattajansa kyydillä. :) Ikäväänsä ei Pontus onneksi ulissut illalla, kun piti käydä nukkumaan..
Ainakin neljät pissat herra on tehnyt sisälle, mutta myös melkein yhtä monet on tehty pihallekin. Vähän niin kuin kasvattaja sanoi, että voi käydä; Pontus pysähtyy & katsoo silmiin ja alkaa lorottaa lattialle ja näin kävi.. Lyhyeksi vain jäi omat yöunet.. Kuuden aikaan hiipparoin pihalla alusvaatteisillani koiraa pissattamassa (onneksi ei ketään mennyt ohi..) ja siitä tämä päivä alkoi.. Taitaa Pontus muuttaa mun päivärytmiä; aikaisin nukkumaan ja aikaisin ylös aamulla.
Se asia mikä on havaittu tässä lyhyessä ajassa.. herra rakastaa villasukkia.. Joten siis varmaan myös lankakeriä.. Oltiin aika näky aamulla, kun herra näykkii villasukkia mun jaloistani.. ja minä kiellän..

Kuinkas taas sattuikaan.. Pontus on syntynyt 21.2., joten vietetään samoihin aikoihin synttärit.. Edellisen koiran kanssa oli samoin.. Mahtaa meillä olla kivat synttärit; luukakku tiedossa..

Niin ja toinen asia mistä herra pitää.. On tyttöjen mekot ja niiden helmat. Tytöillä oli yövaatteet jo eilen päällänsä.. Niin eikös tämä herra näykkinyt niitä.. Kuopuksen kanssa saa olla erittäin tarkkana, on nimittäin aika lailla neidin perään. Tietty siksi, kun on pienempi..sellaista on kiva pomottaa.. tai jotain. Mutta muuten poika on todellakin täysi kymppi. Aivan ihana. Sellainen, jossa on potentiaalia vaikka mihin.

7 kommenttia:

rasa kirjoitti...

Hmm, onkohan sakemannit jotenkin helmojen perään..
Tarina nimittäin kertoo, että kun meille tuli sakemannin pentu ollessani n. 5v, pennuista valittiin se, joka roikkui sitkeimmin hameeni helmassa :-)

Hyvännäköinen kaveri.

MarjutJ kirjoitti...

Ihana katse! Osaa selvästi myös poseerata.

Onnea uudelle perheenjäsenelle!

Jaana J kirjoitti...

Onnea perheelisäyksen johdosta! Kivan näköinen kaveri teille muutti. Toivottavasti yhteiselo sujuu hyvin, eikä villa-addiktio jää pysyväksi.

Limeadine kirjoitti...

Ihana Pontus! Niin lutunen katse.

Heli kirjoitti...

ihana koira! Jolla on sama syntymäpäivä kuin mulla!!! Keijon päivä!:) Jos tunnet hyvin kasveja niin mulla on tunnistus ongelma. Poikkea sivulla jos ehdit!

sirpa kirjoitti...

Onnea uuden perheejäsenen johdosta ja kiitos kivasta blogista.

Kukka-75 kirjoitti...

Voi kun suloinen nuorimies!