lauantai 28. kesäkuuta 2008

I'm back

Kotona siis ollaan.. muutamaa hyttysen pistoa sekä Pyhätunturin näkemistä rikkaampana.. Väsymys painaa.. liki 900 km taas tänäänkin ajettuna, ajallisesti ainakin 11 h autossa..piinallista.
Menomatkalla tein Haaviston kirjasta jollain mallilla tumppua.. ja pah.. olisi varmaan sopinut jättiläiselle.. myöhemmin aloittelin uutta.. Sopii sekä omaan että miehen käteen.. 1,5 tumppua kasassa eli toinen valmis ja toista tikuttelin tänään autossa peukalon paikkaan asti..
Valokuvia on toistasataa.. pitää tsekata läpi ja laittaa tilaukseen..
Pää humisee vieläkin kamalasta autossa istumisesta.. ja väsymyksestä.. joten.. saunan kautta petiin.. ei tarvitse odotella nukkumattia..luulen mä.
Pontus oli erittäin riemuissaan, kun käytiin hakemassa se tuosta mummulasta, parin kilometrin päästä.. oli siellä viettänyt tän päivän Taavin kanssa peuhaten.. Mua ei koskaan ikinä ole ketään mieshenkilö noin innoissaan toivottanut tervetulleeksi.. Pontus meinasi kirjaimellisesti haljeta riemusta ja nuoli koko naaman.. hyvä että olen yhtenä kappaleena. Ihana koira.. siellä sekin nyt pedissään nukkuu kuin tukki.. hyvä että pihalle jaksoi nousta tarpeilleen.. :)
Vaan huomenna puran kuvat koneelle kortilta ja nappaan vielä uvaa noista tumpuistakin.. ja äkkiä pitäisi jatkaa toinen loppuun.. vielä kun muistan miten se eka tuli tehtyä.. ja pieni työ on kahlata blogilistan suosikit läpi.. taisivat kaikki olla päivittyneet.. :) Lukemista siis riittää huomiselle!
Huomiseen!

Ei kommentteja: