sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Väsymystä ja muurinpohjalettuja..

Sateinen päivä.. väsyttävää.. Kaupassa tuli käytyä, että on jääkaapissa valon lisäksi vähän jotain muutakin. Vähän jotain pakollista tekemistä..päiväunet sekä illan päätteeksi muurinpohjalettujen paistoa.. minä aloitin ja mies jatkoi loppuun asti.. kun oli kuulemma kivaa puuhaa.. (mutta hikistä..) Tehtiin niitä omalla laavulla ja ihan nuotion päällä sillä muurinpohjapannulla.
Sitten muutama matkakuva.. kaiken kaikkiaan 190 kuvaa oli otettu.. muutama filminpätkä niiden joukossa.. Varmaan sata kuvaa on tilattavia.. :) Tässäpä muutama.. älkää pyörtykö.. mies nappasi kuvan minusta, kun oli yli 6 km kävelty viime maanantaina Pyhätunturin poluilla.. kamala hiki.. ja kuopus vietti päiväunitaukoaan rinkassa.. :)


Viimeinen kuva on kanssa ihana.. Meidän kerholainen.. kohta 5 vee..(tai no syyskuun alussa..) Tällä neidillä on aina ihan parhaita ilmeitä kuvissa.. Niin lutunen.. viimeisenä päivänä syötiin lomaporukan kanssa muurinpohjalettuja yhteisen luontovisan päätteeksi.. Hyviä oli..

Lupaamani kuvaa tekeillä olevista lapasista en sitten tietenkään ehtinyt ottaa.. Ehkäpä huomenna..? Viime viikolla tottui päiväuniin tai edes pieneen lepohetkeen.. Joten tänään piti tehdä samoin ja nukkua tovi kuopuksen kanssa.. tekee hyvää sateisena päivänä.

Mielessä kävi tänään, että värjäilisin lankoja.. ehkäpä sitäkin huomenna.. tää päivä meni turhan nopeasti ohi.. Viisainta olisi mennä ajoissa petiin, jotta ehtisi tehdä huomenna kaikkea.. Joten.. Moi!

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Upeita maisemia!

Heli kirjoitti...

Mukavaa, että reissu onnistui ja koirakin oli iloisella mielellä vastassa. Mitenkähän tuohon päivään saisi 5h lisää aikaa, et kaiken ehtisi tehdä ajallaan... Ehtisiköhän sittenkään kaikkea??