lauantai 14. kesäkuuta 2008

Kuvia, pitkästä aikaa..

Paljon kukkasia, puutarhurin tyttären etuoikeus.. :) Osa on jo astioissaan hetken ollut ja osa odottaa purkkeihin pääsyä. Jouduin vain pelastamaan suojaan liki katosta siltä kamalalta rankkasateelta, joka tällä viikolla meilläkin päin vieraili.
Jättisuuresta kelloköynnöksestä olen erittäin ylpeä.. Isompaan astiaan aion istuttaa tuosta amppelista.. mahtaa olla aika puuhaa..
Joelle näkymää meidän rannasta.. Vihreässä kasassa kasvaa myös keltakurjenmiekkaa, jonka mies on siihen vähissä hengin raahannut kauempaa joen mutkasta.. veneellä.. Ja hyvin on jo useamman kesän kasvanut.. se kun ei aina onnistu tuo siirtäminen.. :)
Lisäksi vielä miehen tekemä koirahäkki.. Tällä hetkellä se onkin jo maassa, paikoillaan. Koirahan tulee huomenna.. Jännää.. saa nähdä kauanko saa kukat olla rauhassa. Kasvattajaltaan se kun oli syönyt jo kurkun taimet.. joten kuulostaa hurjalle pikkupojalle. Pitää varmaan nostaa kaikki kukat ylös.. :O Tuskin sekään estää.. Nyt sitten odotellaan, että millainen hurjapää meille huomenna tulee..

Nyt pitäisi jaksaa alkaa viikonlopun viettoon.. Huomenna tiedossa kukkien istutusta, kenties orapihlaja-aidan leikkausta.. se riippuu niin säästä.. Toivottavasti ei sada vettä ja lämmintäkin saisi edes hieman olla.. kiitos.. Ja hyvää viikonloppua kaikille. Kiva, kun kävit!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihania kukkia! Omat istutukset kyllä kalpenevat... Ihanaa, että teille tulee koira huomenna. Tämä on ollut mukavaa "yhdessä" odotella sitä. Toivotaan paljon kuvia!

Siru kirjoitti...

Ihana joki ja onpas paljon kukkia teillä! Mie kun luulin ostaneeni tänään paljon, mutta kyllä sie voiton veit. Kauniita nuo teidän kukkaset :)