maanantai 30. kesäkuuta 2008

Väriä lankoihin.. ja elämään..

Värjäilin siis tänään kaiken siivouksen ja vaatteiden setvimisen jälkeen lankoja.. Ketunpäältä olin aikanani tilannut niitä juomajauhepusseja.. Ylin lanka on vanhaa Timanttia, 100g. Siinä kahta punaista, joihin heitin sekaan siniset ja vihreän jämät.. kallista ainetta kun ei heitetä viemäriin.. :)
Keskimmäinen on vajaa kerä seiskaVeikkaa, jossa tummaa violettia ja punaista (kastamalla värjäsin.. muut värjäsin ruiskuilla sotkemalla..) Alimmaiseen (täysi vyyhti seiskaVeikkaa) laitoin sitä tummaa violettia, vihreää ja sinistä. Saapi nähdä millaisia ovat neulottuna. Punaisesta tuli ainakin jännän kirjava..
Tumput taas unohdin kuvata.. grr.. teinkin tänään sitä toista hieman yli peukalon kohdan.. unohdin sen hetkeksi sohvapöydälle.. Yllätys oli suuri, kun toinen lankakeristä löytyi eteisestä koiranpedistä, itse kudinosa puikkoinen keittiöstä ja toinen kerä oli jäänyt olohuoneeseen.. Ehtiväinen koira. Mitään ei ollut ehtinyt panna pilalle.. silmukatkin oli puikoilla ja valmis tumppukin ehjä, vaikka sitä kuolannut olikin.. Tuhma poika! Muutenkin tuntui olevan tänään todella huomionkipeä ja lapset eivät olisi yhtään saanet olla lähellä viemässä huomiota hänestä.. Oikein minä itse niin kuin kuopuskin..
Reissussa ollessa tuli ostettua yksi kerä Nalle coloria.. pitää lisätää varastoon, kun ehtii.. Sitten ostin kivan itse kasattavan huopalaukun Pelkosenniemen kyläkaupasta.. Oli niin kivat hörhelöt mukana paketissa koristeeksi.. ei ole kyllä hajuakaan, että kenelle annan.. Pitää kuvata sekin, vaikea selitellä, että millainen on.. Ja taisi anoppikin jossain vaiheessa tätä loppuvaa kuuta tuoda jonkun jämälankakassin.. pitäs tsekata sekin läpi, että mitä otan itselle ja mitä annan tytöille.
Nyt menen nukkuun.. Huomenna on lääkäri itsellä ja lapsetkin pitää viedä anopille siksi aikaa.. mies kun järjesti taas sopivasti jotain menoa itselleen.. Onneksi on siis anoppi.. :) Aurinkoista huomista! (toivotaan..)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Koskas me nähdään kuvaa siitä sun kassinpäällisestä, niin et siinä olis kassi kans? ;)Kiinnostaa, kun teen jo toista sellaista ja ensimmäinen lievästi sanoen epäonnistui väärän lankavalinnan takia...

MarjutJ kirjoitti...

Hienoja värjäyksiä! Jään odottelemaan , millaisia neulomuksia niistä kehkeytyy.