tiistai 1. heinäkuuta 2008

Lisää tunteja päivään.. ja viikkoon..

Meni taas tämäkin päivä hujauksessa ohi.. Sentään sain napattua kuvan tumpuista sekä siitä laukkupaketista.. Haaviston kirjasta valikoin 1. mallikuvion tumppuihini. Lankana Nallea ja Nalle coloria. Tässäpä tumput:
Ja tässä kuvia siitä laukusta, joka siis pitää itse kasata.. Jotain huopaista kangasta.. en ole edes avannut vielä pakkausta, joten tarkemmin en osaa sanoa.. Nauhaa ja nappia on koristeluun:
Lankoja katselin samalla tänään kaupoissa, kun kävin ostoksilla.. Mitään en silti ostanut. Prismassakaan ei ollut muuta tarjouksessa kun ne vanhat Samos Lollipopit marjapuuron sävyisenä.. Ärsytti nähdä uusin Moda kaupan hyllyllä, kun ajattelin ettei se kumminkaan ole mulle tullut.. No, onneksi oli.. Bambusta virkatut jutut kiehtoivat.. mutta en sitten tiedä.. tuleeko siis tehtyä. Lapsille oli kaikkea kivaa.. Niitä lisätunteja tarvisin vaan nyt kovasti..
Pitää nyt huomenna viimeistellä nuo tumput.. Koirakin pitäisi viedä piiitkälle lenkille ja illemmalle tehdä noin 2,5 litraa lettutaikinaa.. Miehellä on synttärit huomenna ja ehdotin, että ei kakkua.. tehdään lettuja läheisille ihmisille ja vietetään synttäripäivä niin.. Vaihtelua sekin välillä. Mehua ja kahvia juomaksi ja letun tekoon. Toivottavasti ei tule vesisade niskaan.
Nyt varmaan pitää tehdä ne pakolliset ristikoiden täytöt, joka tuli pitkästä aikaa viime viikon lomalla taas mieluisaksi puuhaksi.. Ja sen jälkeen ottaa vastaan nukkumatin hiekat.. Huomiseen!

2 kommenttia:

Kukka-75 kirjoitti...

Kivat tumput tulossa. Lisäaikaa kaivattais täälläkin, vaikka toisaalta on illalla ihanaa huokaista ja painaa pää tyynyyn kun on päivä takana...=)

MarjutJ kirjoitti...

Lapaset ovat kauniit! Onnea siipalle synttäreiden johdosta.