keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

15 km pyörälenkki.. erittäin kannattava!

Piti mennä vaan kauppaan esikoisen kanssa polkupyörillä.. Sitten mentiinkin kirjastoon, viivyttiin siellä ikuisuus.. :) Ja sitten vielä kurvattiin lähelle hautausmaalle ja kasteltiin kukat. Mutta sieltä kirjastosta tarttui kasa lehtiä ja kirjoja matkaan.. Täynnä hyviä ohjeita olemassa oleville langoille, toivon niin.. Saa taas lisää intoa tehdä Samos-hupparia, jotta saa muitakin töitä puikoille. Tässäpä saalista kirjastosta:
Lisäksi tulostin tänään Cavern Cardiganin ohjeen.. ja suomentelin sitä alustavasti.. Tahtoo sellaisen.. Lankaa siihen varmasti löytyy varastosta.. :) Ei voi olla niin huono tuuri, että mikään ei soveltuisi.. ei vaan voi!
Päivällä syötiin kinkkupiirakkaa, lapsillekin kelpasi ja kehuivat vielä hyväksi.. Eilen aivan innokkaina tekivät itse vartaita grillattavaksi.. näkyi olevan eniten nakkia ja lihapullaa, mutta kelpasi kesäkurpitsanpalatkin tikkuihin.. :) Nyt pitäisi miettiä, että mitä nyt tehtäisiin.. Kinkkusarvet olisi mielessä itsellä.. mutta jotain oikein ruokaakin pitäisi jaksaa tehdä.. Plääh.. täytettyjä tomaatteja.. ? Tekisin vaan jotain kevyttä.. Lindströminpihvitkin olisi hyviä, parempi ehkä vain jättää valmistaminen huomiselle.. Plääh.. Poistun miettimään.. Kai sitä jotain saa aikaiseksi.. Ruoka-ajatkin on mitä on näin kesällä.. Pitää hiljalleen palata normaaliin rytmiin.. onnistuukohan..?

Ei kommentteja: