keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Yhdestä kerästä 18 cm..riittääkö lanka..?

Tuntuu edelleen aika hurjalta tuo lankamäärä, joka uppoaisi Samos-huppariin.. koko sentään on 2-3 v.. Yhdestä kerästä olen saanut nyt varmaan puolet takakappaleesta.. (hitsi vie, kun kaikki muut työt haittaa taas neulomista..) Ihan kiva on alku:
Palmikot väännän kyllä kaikki samaan suuntaan.. en jaksanut lukea oisko pitänyt tehdä peilikuviksi.. Hyvä, kun tuohon kuvioon pystyy keskittymään virheittä.. Tehdään sitten joskus joku muu työ vimpan päälle.. :) Kieputtelen noita silmukoita sinne sun tänne pienen hammastikun avulla.. Kätevää.
Ilmoistakaan ei voi valittaa.. Lupasin lähteä esikoisen kanssa pyörällä kaupalle; se on sitten 5 km yhteen suuntaan. Jos vaikka jäätelöä ostettaisiin, älkää kertoko muille.. :D On kivaa olla aina se toinen osapuoli, jonka kanssa ostetaan ne salajäätelöt.. saa nimittäin aina sen jäätelön. No joo..
Pitänee taas jatkaa muitakin hommia, että pääsee neulomaan.. Pää pursuaa niin paljon neuleideoita, että muutama lisäkäsi ei oisi pahitteeksi. Lankaa, puikkoja ja ohjeita kun jo on reilusti!
Aurinkoista päivää!

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Ihan kelvoilta nuo palmikot näyttävät! Aina saa soveltaa.

Mulla lensi tulppaani-huivin tekele koppaan, kun postissa tuli niin ihania neulekirjoja, et on pakko ottaa ne käyttöön! ;)