perjantai 1. elokuuta 2008

Toivoa saada joskus jotain valmiiksikin..?

Takakappaleen oon nimittäin saanut aamulla valmiiksi ja toista etukappaletta aloittelin siihen Samos-huppariin:
Sitten tulikin kumma vimma laittaa olohuone uuteen uskoon, pelkästään huonekaluja siirtelemällä.. siinä sitten samalla tuli tehtyä isompikin siivo alakerrassa, kun keräsin samalla lelut takaisin kuopuksen huoneeseen. Oli aika huono idea tuoda ne olohuoneeseen.. Ei muuten, mutta ei tullut mitään television katselusta, kun toiset möykkää leikkiruokiensa ja kattiloidensa kera selän takana.. Vaikka tilaa tässä huoneessa on yli 30 neliötä .. tuntuu toisinaan, että tilaa on siltikin vähän. Katsotaan nyt kauanko tämä järjestely kestää, toisin sanoen, koska mä kyllästyn. :)
Eilen tuli tehtyä 16 km pyörälenkki tulevan ekaluokkalaiseni kanssa.. päälle vielä heti perään tehtiin 4 km kävelylenkki koiran kanssa. Ajattelin, että tänään olisi miehen vuoro mennä koiran kanssa.. vielä mitä.. Lopputulos on se, että se lahjoi mut menemään.. Mehän sitten mentiin.. Hyväähän se tekee toi lenkkeily mullekin.. Jalat vaan on aika loppuunkäytetyn oloiset nyt.
Ihanaa, että nyt on eka SNY-kuukausi käsillä.. Mielessä pyöri tuhat ideaa ekaan pakettiin.. Saapi nähdä mitä siihen sitten oikein päätyy.. Ja innolla odotaan tietty omaa pakettiani.. mitäköhän kivaa on tiedossa..?!
Josko nyt olisi aikaa itselle ja käsitöille.. ja saisin jatkaa Samos-kerien kuluttamista.. :) Hyvää viikonloppua kaikille. :)

2 kommenttia:

Rinri kirjoitti...

Kaunis huppari tuloillaan. Aurinkoista viikonloppua! :o)

marja kirjoitti...

Hei sulla on kans tuo "Live tarffic"-jutska...Osaisitko neuvoa,miten saisin sen blogiini?Olen monta monta kertaa yrittänyt,mutta en vaan ole onnistunut!Koodisotkua vaan...

Onko se ABC..eka kirjain Kja vika N;)?