tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ihanan lämmintä.. ja mieluisa työkin aluillaan..

Ilmoista ei voi nyt valittaa, pakko vaan todeta, että ihanan lämmintä, vaikka auto onkin kuin sauna, kun hetkeksi jättää parkkiin. :)
Käväisin tulevan ekaluokkalaiseni kanssa tänään asioilla Vammalassa ja samalla poikettiin TS-käsityöhön.. Oli oikein lankojen taivas.. nappeja, puikkoja.. Kaikkea mitä käsillään tekevä ihminen tarvitsee, tai ainakin kuvittelee tarvitsevansa. Yritin samalla suunnitella lankoja ja tarviketta SNY:lle, mutta totesin, että helpompi varmaan tulla ja miettiä kotona ja mennä valmiin suunnitelman kanssa ostoksille. Toimii paremmin niin, luulen.. Mukaan lähti silti kaksi ruskeaa Kamena-vyyhtiä, olivat -10 %, poistuvia värejä.. :) Maksoin sitten 8,50 e niistä kahdesta. Huivia, huivia.. :):) Josko tässä jotain uutta mallia miettisin jo kokeiltujen lisäksi.. Näkee nyt..
Uuden työnkin sitten aloitin pitkällisen pohdinnan jälkeen.. Vaaleasta Samoksesta (hamstrasin lisää sunnuntaina 3 kerää) teen kuopukselle Novitan muksuextran ohjeella:

Kahdeksan kerää sitä nyt kaikkiaan on, mutta yllätys, ohjeessa on yhdeksän tuolle koolle.. Kiva! Vammalasta en sitä puuttuvaa kerää saanut ostettua.. Josko sitten jostain.. ja ainakin Novitan nettikaupasta sitä saa.. Miksi aina käy näin..?? Arghh!

Onneksi näin hellepäivinä ei tarvitse tehdä mitään ruokaa.. Syödään näin päivällä vain kevyesti ja illemmaksi tehdään kunnon ateria.. Toimii meillä hyvin.. Lapset eivät edes jaksaisi syödä näin kuumalla kunnon ateriaa (testattu on..) Joten pääsee äitikin hieman helpommalla.. Pitäneekin mennä jatkamaan kotitöitä, jotta pääsee neulomaan.. Se on moi!

2 kommenttia:

eila kirjoitti...

Voi kun näyttää mukavalta neuleelta. Lasten neuleissa on se hyvä puoli että valmistuu nopeasti!

Heli kirjoitti...

No jos et mistään muualta löydä sitä Samosta, olettaen et loppuu kesken, niin Novitan klubista saat varmasti. On pelastanut minut useammin kuin kerran!!