perjantai 22. elokuuta 2008

*keksi tähän jotain..*

Aloitetaan tyttöjen puseron alulla:
Kivat kuviot on tullut Jengalla.. Pihtasin lankaa kaapissa itselleni, mutta jos meinaa saada noita lankoja kulutettua, pitää niistä tosiaan jotain neuloakin, jotta taas voi ostaa lisää uutta.. eikö? Uskoakseni tällä kertaa 5 kerää on riittävästi. Tätä lankaa kun tuskin mistään saan lisää. Ostin ne muistaakseni Vapaa Valinnan alesta joskus.. 2e/kerä. Voi kun olisin ostanut enemmän.. :DDD
Sain sentään siivottua tänään yläkertaa. Miten voi kolmella lapsella olla niin paljon tavaraa??? Kuopus sentään vielä asustelee alakerrassa tavaroineen.. Vielä jäi lattiat pyyhkimättä, mutta muutoin on ok, ikkunatkin pesin. Siinä se.. päivän ohjelma. Huomenna on luvassa pyykkipäivä. Yläkerrasta tuli sen verran kiitettävästi pyykkiä, että nyt ymmärrän, miksi tytöt valittivat puutetta esimerkiksi sukista. Kanattaisi ehkä tuoda ne pyykkiin eikä sulloa minne sattuu. Niih!
Nyt kun on vihdoin omaa aikaa, taidan käyttää sen neulontaan. Paksut puikot ja paksu lanka, luulisi, että neulomukset edistyy, kun ei kukaan häiritse. Mukavaa perjantai-iltaa!

3 kommenttia:

khr kirjoitti...

Täällä Kokkolassa pyörittelin juuri pari viikkoa sitten alekorissa tuota Jengaa. Jos viikon sisällä loppuu kesken, voin käydä kurkkimassa vieläkö sitä on. Sen jälkeen poistun paikkakunnalta.

sade kirjoitti...

meillä kanssa pojilla niin paljon kertynyt tuota tavaraa. leluja siellä ja leluja täällä...

Limeadine kirjoitti...

Mullakin on menossa projekti, jossa yritän neuloa pois edellisiä lankoja, jotta voisin antaa itselleni luvan ostaa lisää. Taitaa olla meikäläiselläkin menossa hamstrausvaihe, kun kesälangat on niin alessa, että heikkoa tekee!