sunnuntai 7. syyskuuta 2008

1v, 2v ja 5v..

Blogi täyttää tänään vuoden, onnea sille! Tänään tuli myös juhlittua neitejä; 2v ja 5v juhlien muodossa.. Mielestäni erittäin onnistuneet. Tarjottavaa riittävästi; uusia ihmisiä tuli tavattua ja erittäin mukavia sellaisia. Kakkunikin pysyi kasassa, sen verran oli täyte hyytynyt! 12 ihmistä vähemmän kuitenkin oli paikalla mitä piti; 6 tulee joko tulevalla viikolla tai myöhemmin.. Joten jäi jotain herkkuja itsellekin.. ja miehelle töihin! Pitäisiköhän vilauttaa teillekin tarjottavia.. Vaikka virtuaaliset tarjoilut blogi-synttärien kunniaksi, olkaapa hyvät:
Voileipäkakkuun otin vihjeitä sieltä sun täältä.. Täytekakun täytteen otin hellapoliisin sivuilta (mansikkamousse) ja nuo voitaikinanyytit sisältävät kinkkua tai tonnikalaa + maustettua tuorejuustoa sekä juustoraastetta. Kuvista jäi pois omenapiirakka ja kaupan keksit. Herkullista ja hyvää.
Blogin arvonnan nappaan aamulla poikki. Ja laitan numerot hattuun ja 5v:n onnettareksi. Joten siihen asti aikaa, kun aamulla koneen avaan, niin osallistua arvontaan, jos et ole vielä sitä tehnyt! Nyt kun on juhlat melkein juhlittua, jää aikaa neulomiselle. Ihan ahdistaa, kun ei ole pariin päivään neulonut. Lehtiä lueskellessa olemassa olevat langat muotoutuvat neuleiksi mielessä.. ihan harmittaa, että aika on rajallista.GRRR! Muutoinhan sitä valmistuisi kerä toisensa perään valmiiksi neuleeksi ihan hetkessä!
Nyt hyvää yötä, huomiseen!

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

onnittelut sankareille. <3
kylläpä osaat tehdä hienoja kakkuja. toi on tosi upea.

MarjutJ kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut päivänsankareille! Ja tarjoilut ovat syötävän hyviä:)

Annika kirjoitti...

Hmm. kylläpä tuli nälkä noita kakkuja ja nyyttejä katsellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea 1vuotiaalle blogille! Tyttärille onnitteluhalaukset!

Ihania kakkuja!

terv. SNY