maanantai 8. syyskuuta 2008

ARVONTA ON NYT VIHELLETTY PÄÄTTYNEEKSI!

Ja koska tuli heti otollinen hetki arpoa.. 39 lipuketta kassiin ja sekaisin:
5v neiti kätensä kanssa etsii sitä voittajalipuketta:
Ja voittajaksi julistetaan kommentoija, jonka nimi on..

Joten, Annika, Onnea! Mielessäni ajattelin, että tekisin sen ohjeen, jota voittaja on ehdottanut (jos sellainen oli..) Joten joku Annikan ehdottamista ohjeista se sitten on jossain välissä saatava puikoille. (tulikohan luvattua liikoja..)

Kiitos kaikille onnitteluista, kehuista ja ylipäätänsä kommenteista. Niitä on kiva saada ja lukea. Olen itsekin koittanut viime aikoina napata aikaa blogikierroksella ja jättää edes jonkinlaiset puumerkit käynnistäni.

Siitäpä tulikin sitten mieleeni mainita, että mun mielestä tuo blogilista tökkii taasen. Eipä ole mun mielestä mitenkään reaaliajassa nuo statistiikkapuolen tiedot. Blogilinkitykset ei näy, tai ei ainakaan omani näkyneet, kun tein tarkoituksella testin toimivuudesta. Ärsyttää.. ja välillä joku blogi näkyy suosikeissa luettuna, vaikka en sitä ole päivitysjärjestyksestä päätellen lukenut.. Että näin.

Nyt pitäisi varmaan syödä aamiainen itsekin.. ja laittaa tiskatut juhlakupit takaisin kaappiin.. Siivottua sentään sain jo eilen ja se oli suuri helpotus! Omat neidit tekivät vieraiden lähdettyä ihme nyyttejä serveteistä ja sulloivat niihin poppareita..(yläkertaan evääksi??) taisi oikeastaan olla tuo 5v asialla pelkästään.

Ekaluokkalainen keskittyi pelkästään pelleilemään illalla puhelimellaan (kiellettyä, mutta kun itse puhuin puhelimessa, niin meni vähän ohi..) Lopputulos on nyt se, että sim-kortti on lukittu ja puhelin pyytää puk-koodia. Arvatkaa raivostuttiko..?! Soitin sitten illalla dna:lle. Hyvin meni siihen asti, kunnes.. en saanut koodia, koska olen merkitty vain laskun maksajaksi ja äitini on liittymän omistaja (näinhän sen ei todellakaan pitänyt mennä..)P-kele.. Pitää nyt sitten pyytää kauniisti, että mumma soittaa sinne ja hankkii tarvittavan koodin.. Ja samalla siirtäisi jotenkin minut omistajaksi.

Vesirokkokin alkaa olla hiipumaan päin, joten suht helpolla päästiin oireiden suhteen. Viime yön kuopus nukkui omassa sängyssä, ihan aamun asti, mikä on yleensä varsin harvinaista, ainakin nykyään. Neiti aina jossain välissä yötä tahtoo viereen..

Mutta nyt kotitöihin, jotta pääsee neulomaankin. Ne ekat tilaussukat on saatava valmiiksi tänään. Piste! Palaillaan!

Ei kommentteja: