lauantai 6. syyskuuta 2008

Huokaus!

Tajuton väsymys.. Leipomukset tuli tehtyä; voileipäkakku ja täytekakku on kuorrutusta ja koristelua vaille. Omenapiirakka ja pienet kinkkunyytit ovat rasioissaan. Miten ihmeessä tuli taas se tunne, että riittääkö leipomukset..? Ja ylipäätänsä, hyytyykö tuo kakun täyte tarpeeksi vielä yön aikana, jotta sitä voi käsitellä huomenna; leikkaamisesta puhumattakaan! Jaiks.. Nooh. Ohjeen mukaan tein ja täytteen jämät laitoin kippoon koehyytymään. Kasassa se ainakin pysyi. Joten kiroillaan vasta huomenna, jos on aihetta.
Koulun kisoissa 8v. neiti oli kolmas vapaaehtoisessa 300 m:n juoksussa. Joten sai toisen lusikan edellisenä vuonna saadun lisäksi. 60 m:n juoksun neiti voitti, mutta koska kolmen lajin (juoksu, pituus, pallonheitto) tulokset lasketaan yhteen.. Ja 1. ja 2. luokat kilpailevat yhdessä (joukossa on paljon yleisurheilun harrastajia).. ei sitä palkintoa sitten siltä osin tullut. Ekaluokkalainen oli ekaa kertaa koulun kisoissa.. ihmetteli vain miksei hän voittanut.. :D
Kiva, jos olette sitä mieltä että koristelut olivat onnistuneita.. Katotaan onnistuuko tuo kakku tosiaan hyytymään, niin saa sitten heitellä kukkaset kakkuun, Kittyn kera. Muutenkin olette jättäneet niin positiivisen ihania palautteita, että ihan nolostuttaa. En mää mitään osaa.. mä vaan teen. Onnistuu jos onnistuu.. ja joskus epäonnistuu. Parastahan se on kun onnistuu ja voi jakaa hyvän mielen muiden kanssa, sekä sen lopputuloksen!
Pitää kai mennä tiskaamaan loput kulhot vielä altaasta ja siivota keittiö loppuun. Tyttöjä sain patistaa siivoamaan yläkerran melkein pakolla. Isänsä meni lankaa ja uskoi olevan siivottu.. ja kun menin mukaan kiillottamaan laminaatin; löysin kasat tavaraa sänkyjen alta! Että näin. Kaksi koppaa pyykkiä, jotka nyt pyörivät koneessa.. Ei ne näköjään opi.. Äitiä ei kannata huijata!
Nyt öitä! Huomisen jälkeen saa taas tikutella sydämensä kyllyydestä sukkia! Ei ihan vieraiden aikana viitsisi.. :D Päivän neulomattomuus alkaa jo tuntua..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea tyttärille ja mukavaa juhlapäivää! Toivottavasti vesirokot eivät aiheuta kovaa kutinaa ja inhottavaa oloa.

terv. SNY