sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Iso pallo kutistuu..

Päivä meni ohi hujauksessa.. Mitä sitten sain aikaiseksi? Hmm.. Kerin lankoja kerijälaitteen kanssa. Osaa aloitin jo laittamaan taulukkoon excelillä, paljon on silti sinne laittamatta. Inventaario jatkuu aina kun ehdin. Siihen asti mennään noilla grammoilla ja kiloilla, kun on viimeksi laskettu. Luotan kyllä kirjanpitooni, mutta jotenkin on kiva saada kaikki taulukolle.. Mistäpä sitä ikinä tietää päätyykö langoista tytöillekin jotain.. Yläkerrassa näkyi olevan kerä ja koukku hyllyn reunalla.. Tarttuvaista tämä tauti.Ehdin kuitenkin lankojen hiplailun lisäksi selvitellä syystamineita kunnolla esille. Joten nyt on enemmän pipoja ja tumppuja neideille. Viimeisetkin kesätamineet koitin raivata pesupaikkaa kohti. Kuopukselle löysin paljon nyt jo sopivaa tai sopivahkoa vaatetta laatikoistani. Voi sitä kiukkua mikä pienestä tytöstä lähti, kun kaikkia olisi pitänyt saada sovittaa. Ekaa kertaa kuulin hänen suustaan olevani tyhmä äiti.. :D Mistä lie oppinut..? :DD
Päälle päätteeksi oli vielä siivottava alakerta... Lattiat olivat parin päivän imuroimattomuuden jäljiltä melko karvaiset. Koira edelleen vaihtaa karvaansa.. grr.. Vasta BB:n alkamisen aikaan oli mahdollisuus vain istua ja ottaa kudin käteen. Aluilla on iskälle Jussi-sukkaa, värit ovat melko mielenkiintoiset.. Vilautan ensi kerralla.. :) Mutta koska äitini pähkäili huivin neulomista siitä isosta pallokerästä (Big Ball Funny), lupasin kokeilla myös omalla yrityksellä. Useamman kerran purin ja kolmannella puikkovalinnalla ja omalla pähkäilyllä sain aikaiseksi sellaista jälkeen, kun Lavikolla oli puikoilla (ihan ulkomuistista..) Kaunista pintaa sai aikaiseksi. Kuopukselle valmistuu huivi tästä:

Tähän loppuun vielä jotain kivaa. Kommentteihin oli tupsahtanut viestiä, että plakaattia pukkaa. Tällä kertaa tälläinen:

Hups, tulipa iso.. En kyllä jaksa enää pienentää! Tunnustus tuli Sekakäyttöä -blogista, huivivaihtoystävältä. Kiitos. Eteenpäin tämä annetaan viidelle blogille.. Hmm..

Nyt hyvää yötä ja iloisen aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

marja kirjoitti...

Kiitos!!!
Hih..olisin just muistanu sua Tanjalta saamallani karvisella,mut ehdit ensin;)

Annika kirjoitti...

Kiitos karvisesta, se lämmitti mukavasti. Hmm. mielenkiintoisen näköistä lankaa sulla puikoilla:)

hiisa kirjoitti...

Big Ball Funny on kyllä nimensä veroinen. Pääsin itse hypistelemään H:linnan Villamokassa. Täytyy myöntää, että ensimmäiseksi mieleen tuli, että täähän on pölyhuiskalankaa, mutta näyteikkunaan oli neulottu siitä kiva kaulahuivi, ettei olisi uskonut sitä nää samaksi langaksi. Kivalta näyttää tuo tyttelöille tuleva huivi.

Kirsi kirjoitti...

Kiitän ja kumarran.