maanantai 15. syyskuuta 2008

JEEE!

Ne ovat nyt valmiita! Nyt voin huokaista. Aamulla päättelin langat, äsken näytin hieman silitysrautaa, jotta kirjottu kohta pehmenee, ja miksei koko sukkakin. Näyttävät nyt ihan ok:lta. Sukat menevätkin sitten sukkasatoon. Nyt on kolmet sukat sinne tehtyna. Oma tavoite on sukat viikkoa kohti.
Kiitokset muuten kehuista, taas kerran. Kirjonnat onnistuivat kyllä hyvin. Tässä ovat nyt kaikki yhdessä koossa:
Tarkoitus on sopia 4- ja 6-vuotiaille tytöille, jotka ovat *isokokoisia* ikäisikseen. Eli tein sitten oman 5v:n ja 7v:n jalkojen ja käsien mukaan. Pitäisi olla sitten edes sinne päin. Sukat ja tumput ovat mallia tavis. Lanka on seiskaVeikkaa ja sitä kului yhteensä 241 g. Kuva on taas napattu Jessica Tromp-sivustolta.. Paperi alkaa olla jo ihan ryppyinen runsaasta käytöstä.. Pitänee tulostaa joskus uusi ja melkein laminoida se heti. Säilyvyys on parempi. :)
Pahoittelen tuota hemskatin ponnahdusikkunaa.. Tuli mitä ilmeisimmin tuon yhden kävijälaskurin mukana, jonka sitten jo poistinkin, kaikkien aikaisimpien putsaustoimenpiteiden lisäksi. Ärsyttävää! Tänään en sitten meinannut saada auki pankin kirjautumissivua, kun asetukset selaimessa oli niin järeät, hih..!
Oli erittäin ihana nähdä tänään sinut, Marja.. Kiva kun tuli juttelemaan. :) Nykäise toistekin hihasta, jos satut näkemään.. Mä olen toisinaan niin sokea, etten aina huomaa kaikkia ympärillä.. Kerran painelin kaupassa jopa siskoni ohi, kun oli niin kiire.. :D Onneksi et ainakaan saanut mua kiinni lankojen ostosta.. Mä vaan katselin.. joopa joo.
En sitten ehtinyt vielä tänään mitään uutta aloittamaan, plääh. Kävelin koiran kanssa alle tunnissa 6 km:n lenkin, kun tytöt olivat illalla tyttökerhossa. Nyt tuntuu jaloissa.
Loppuviikko on kiitettävästi buukattu: huomenna on neuvola kahdella tytöllä + uusi kerho alkaa koululaisilla, keskiviikkona MLL:n jumppa kolmella tytöllä.. Torstai oli ainoa vapaapäivä, mutta tokaluokkalaisen ope soitti vanhempainvartin tapaamisaikaa, joten sinne sitten torstaina illemmalla.. Perjantaina taas hammashoitolaan ekaluokkalaisen kanssa. Ja hups, se on sitten taas viikko ohi. Elämä on kiireistä!
Nyt kyllä nautin toimettomuudesta; teekupin kanssa ja mietin mitä teen neulerintamalla seuraavaksi. SNYn pakettikin pitäisi saada kasaan.. Joku (=minä) unohti ostaa kunnon pakkausteippiä tänään.. Ontuu siis tuo paketointi, myös Annikan paketin kanssa. Pitää keksiä jotain.. Kiitos taas.. ja moi!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkeät sukat ja lapaset. Tosi kivan näköisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Komeat setit!

Mukavaa viikkoa sinulle.
SNY

Anonyymi kirjoitti...

ihanat!!

-maria- kirjoitti...

Kivan näköisiä sukkia ja lapasia! Uskaltaisikohan omallekin tytölle kirjoa Hello Kittyn, vai tuleekohan siitä liian suuri innostus sitten... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot setit sait tehtyä! Minulla on myös kirjonta (ei Hello Kitty) edessä ja jo valmiiksi tuskanhiki otsalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja settejä! Ei mulla ainakaan ole mitään kiirettä paketin saamisen suhtee:)

Mammutti kirjoitti...

Ihanat setit!
Miten ihmeessä saat noin kauniisti kirjottua Kittyn? MInä yhden kokeilin tehdä ja se hyvällä mielikuvituksella katsoen saattaa näyttää Kittyltä...

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kiitos Kitty-kommenteista! Niiden tilaaja otti sitten tosiaan molemmat; tilaushan oli joko tumput tai sukat.. Pähkähulluna tein molemmat.

-maria- : se riski noiden tekemisessä on, että Kittyä halutaan joka neuleeseen mitä tekee.. :D

mammutti: ei se aina noin hyvin ole sujunut, tuo kirjonta siis. Siististi koitan vaakarivi kerrallaan tehdä, jotta ei vedä silmukoita ns. kieroon. Pienet epätasaisuudet häviää, kun höyryttää tms.

Kiitos vielä..! Nyt neuvolaa kohti!

Sirutuuli kirjoitti...

Miekin poistin omastain sen compteurin laskurin ja kellon ja nyt ei tule sitä lootaa enää kulmaan, eikä ponnahdusikkunoita. Kiitos vinkistä!
Ja hienot setit, etenkin vaaleanpunaiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ihastuin tuohon hello kitty-kuvioon ja yritin sitä tuolta sivustosta metsästää. En kuitenkaan löytänyt, joten laittaisitko mulle sen linkin, josta kuva löytyy? Kiitos!

Maria H. kirjoitti...

Onpas aivan ihania:-) Millä langalla kirjot nuo kuvat valmiisiin lapasiin ja sukkiin?! Mä tykkäisin myös kovasti, jos laittaisit linkin kirjailukuvaan:-)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita!!Miten ihmeessä saat kirjottua noin siististi?:)Kai se vaan vaatii harjoitusta ja kärsivällisyyttä!

Joo,oli hauska tavata!Vähän aikaa pörräilin hyllyjen välissä,kun olit puhelimessa:)Mut aattelin,et en kyllä lähde moikkaamatta,kun tälläinen tilaisuus kohdalle sattui:).

Anonyymi kirjoitti...

Hienot setit.. Hello Kittyt on onnistunut upeasti. ajattelin että itsekin voisin metsästellä sitä tuolta sivustolta, mutta en löytänyt.. joten voisitko antaa sen suorana linkkinä??