maanantai 7. syyskuuta 2009

Elokuun ja syyskuun valmistuneita..

Huh sentään, kun ei muka ole aikaa enää kaikkeen.. Elokuun töitä on vielä esittelemättä.. Ja parit sukatkin oli jo sukkasadon ekan viikon aikana valmiina, mutta kun en eilen ehtinytkään ajoissa esittelemään.. niin päätyvät sitten tämän toisen viikon saldoon..

Eli ensin ne elokuun työt..

Novitan Purosta panta nro 2., joka nieli lankaa itseensä 31 g:n verran:
Sitten tämä kolmion mallinen Fifi-huivi, muistaakseni 6:n puikoilla tehty.. ja tuli ihanan ilmava ja pitsinen.. ja lankaakin upposi vain 74 g :
Amor-kerästä valmistui kaulaliina vyötteen ohjeen mukaan.. koko kerä meni ja vaaka näytti 99 g:
Lidlin sukkalangasta 30 g:n painoiset sukat kuopukselle:


Siinähän ne elokuun grammoihin kuuluvat neulomukset.


Syyskuun grammoihin ja samalla myös Sukkasatoon sukeltavat nämä kahdet sukat (mallia tavis ja jämälankoja koitin käyttää.. vaaka näytti molempien kohdalla 49 g.. toiset kuopukselle ja toiset eskarilaiselle):
Viime päivien neulonta-aikaa on vienyt synttärien järjestelyt.. Mutta nekin on nyt pidetty.. Nuorimmat neidit juhlivat samanaikaisesti ja molempien pyynnöstä tehtiin Hello Kitty-kakku, joka onnistuikin ihan kivasti.. ja maistui kyllä kaikille.. :)

Puikoilla on nyt kivan näköinen raitaneuletakki Purosta.. ja itselle sitä ajattelin.. Takakappale on kohta tehtynä.. Kenties voisi sitäkin jatkaa..

Niin ja tuli tässä parina päivänä ommeltua viimein kaikki verhot, jotka olivat pitkään to do-listalla.. Tytöille ompelin Hello Kitty-verhot sekä hieman erilaiset prinsessakuvioiset verhot.. ja samalla tein pikaisesti uuden päällisen yhteen tyttöjen nojatuoliin.. Vessaankin sain viimein uudet verhot sekä ikkunaan että allashyllykköön.. Kaiken päätteeksi vielä lyhensin neljät verhot eteisen ikkunoihin.. Kyllä siinä kivasti sai pari päivää kulumaan.. kaiken muun tekemisen ohella.. :)

Tällä viikolla ajattelin kyllä neuloa.. ja tulevan vauvelin vaatteet pitäisi ehdottomasti saada pestyksi, onhan nyt sentään jo 34. viikko menossa.. Viikonloppu on vaan kovin kiireinen, kun on yleisurheilukisat koululla, yhdet synttärit ja yhdet kutsut.. Kutistuu kummasti kovin pieneen tuo ns. oma aika.. Nooh.. Aina on ensi viikko..

Palaillaan taas.. ja kiva kun kävit.. :)



9 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

ihana kakku :) Olet ahkerasti myös neulonut!

TiiQ kirjoitti...

Sukkasadon kautta tänne eksyin. Tuo panta on juuri tuossa värityksessään kuin vadelmaiset huulet :-D. En yleensä itse välitä monivärilangoista, mutta tässä värit ovat kyllä osuneet aika herkullisesti!

Annika kirjoitti...

Oho, sinähän olet ahkerana. Onko pesänrakennusvietti iskenyt, kun verhojakin olet saanut tehtyä?

Kakkua on varmasti jokaisen pikkutytön (ja isommankin) synttäreiden kohokohta. Upea, onko tuo kuva jonkinlainen valmiskuva? Nimimerkki epätietoinen, jonka kakut koristellaan rouheasti nompparelleilla:)

Marjut kirjoitti...

Upea kakku; ei ihme, että maistui:)

Neili kirjoitti...

Joku jo kirjoittikin, että panta on kuin ihanat punahuulet! Kiva!
Sukkasadon kautta minäkin tulin.
Ihanaa loppuodotusta ja pese tulokkaan vaatteet valmiiksi. Ensimmäisen kerran omani jäivät kuivumaan, kun tulokas halusi tulla etuajassa. Tuleva isä osasi ne taitella hyllylle ja jopa ostaa vaunut, kun niidenkin hankinta jäi viimeisille viikoille.

Denim Blues kirjoitti...

Kivoja neuleita ! Oi tuo kakku, mä just eilen Ullan kaupasta kattelin noita kuvia, ihania !

wool-lady kirjoitti...

Voi mikä kakku!!! Ja ihania elokuun käsityöt. Mulla kaksi kesken eräistä yrittää valmistua tasatahtiin. Sny:t ja ukasadot ku hengittää niskaan... heh.

wool-lady kirjoitti...

Siis sukkasadot...

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä olet ollut ahkerana! Ja kakku on todella söpö ja ihana, minunkin kummitytölleni olisi varmasti kelvannut...
t. Se Salainen
P.S. Kustikin nyt jo polkee, lähetys on matkalla :-)